Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Αναξιοπιστία, προχειρότητα και πλήρης αδυναμία των πειθαρχικών οργάνων της ΚΟΠ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόφαση του Εφετείου και του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.


Το καλοκαίρι η Μπενφίκα επένδυσε 25.000.000 ευρώ στον Ορκούν Κοκτσού ο οποίος... πετούσε με τη φανέλα της Φέγενορντ. Ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση αυτή έχει στραβώσει με το καλημέρα σας με τον ποδοσφαιριστή να μιλάει στην Telegraaf και να δηλώνει κάτι παραπάνω από δυστυχής στην Λισαβόνα.
"Επέλεξα την Μπενφίκα σκεπτόμενος πως ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Αλλά από την αρχή δεν με έκαναν να νιώσω σημαντικός. Μάλλον είμαι μετριόφρον μέχρι στιγμής όσον αφορά στο ρόλο που μου έχει δοθεί..."
Το συμβόλαιο του Τούρκου μέσου εκπνέει το 2028, αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τρέξουν οι εξελίξεις. Για την ιστορία ο 23χρονος, Ορκούν Κοκτσού έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 34 αναμετρήσεις με την Μπενφίκα με τρία γκολ και ένδεκα ασίστ.
contra.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις