Δηλώσεις του Αντρέι Αρτεάν, στο match program του Απόλλωνα για το ματς με τον Εθνικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε αναλυτικά το match program - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τι είπε ο Ρουμάνος:

Συμπλήρωσες ένα μήνα παρουσίας στην ομάδα περίπου. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Ο Απόλλωνας είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Ρουμανίας. Όλα είναι νέα για εμένα και είμαι ενθουσιασμένος κάθε μέρα. Τα παιδιά στην ομάδα με υποδέχθηκαν πολύ καλά και ένιωσα άμεσα άνετα. Όπως γνωρίζετε τα αποτελέσματα που έχουμε δεν είναι τα προσδοκόμενα αλλά πιστεύω ότι είχαμε καλή απόδοση και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενδεικτικά της παρουσίας μας

Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το πρόβλημα για τα κακά αποτελέσματα;

Παρόλο που παίζαμε καλά, δεν είχαμε τύχη, δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΖ παρά το ότι αγωνιστήκαμε με 10 ποδοσφαιριστές είχαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Γενικά είχαμε μεγάλη ατυχία και απ’ όσα μου είπαν οι συμπαίκτες μου σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Όπως είπες, για πρώτη φορά αγωνίζεσαι εκτός Ρουμανίας. Είχες την ευκαιρία να φύγεις και στο παρελθόν;

Ναι είχα αλλά δεν με άφηνε η ομάδα μου να φύγω επειδή ήμουν παίκτης κλειδί για τον σύλλογο. Έχω πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και του είπα πολλές φορές ότι έφτασε η μέρα για να φύγω και το κατάλαβε πως αυτή τη φορά δεν μπορούσε να με κρατήσει και να αφήσω την ευκαιρία να χαθεί. Έμεινα στην ομάδα για πέντε χρόνια αλλά ήθελα να ζήσω νέες εμπειρίες

Σε είδαμε να αγωνίζεσαι σε διάφορες θέσεις. Σε ποια προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Στην προηγούμενη μου ομάδα αγωνιζόμουν συνήθως ως «οκτάρι» αλλά αρκετές φορές αγωνιζόμουν και αμυντικό χαφ και στόπερ. Νομίζω ότι με βάση τα χαρακτηριστικά μου, μου ταιριάζει περισσότερο η θέση του «εξαριού». Μπορώ να αγωνιστώ όπου χρειαστεί ο προπονητής και η ομάδα. Φτάνει να βρίσκομαι στο γήπεδο και να είμαι υγιής.

Βρισκόσουν στην κλήση της Εθνική Ρουμανίας αλλά δεν κατάφερες να αγωνιστείς. Είναι κάτι που θέλεις να πετύχεις μέσω του Απόλλωνα;

Συμμετείχα στην ομάδα αλλά δεν κατάφερα να αγωνιστώ, ήταν η πρώτη φορά και εύχομαι στο μέλλον να αγωνιστώ. Μάλιστα η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η Ρουμανία να κληρωθεί με την Κύπρο για το Nations Cup και ελπίζω να βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι δύσκολο επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και μόνο 23 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση με τους τρεις να είναι οι τερματοφύλακες. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ