ΠΑΟΚ: Τελευταία πρόβα και αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ: Τελευταία πρόβα και αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

Απογευματινό ραντεβού στη Νέα Μεσήμβρια και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του Δικεφάλου στη χθεσινή προπόνηση ήταν και πάλι αφιερωμένο με την επιθετική λειτουργία να μπαίνει στο προσκήνιο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Τάισον έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα (17.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία και λίγη ώρα μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλα του τα όπλα, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Λοΐζος Μωυσέως μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, για τον κόσμο και την διαιτησία.