Themasports teamΗ 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League αρχίζει το Σάββατο (17/02) με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στην Λεωφόρο την Λαμία και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τον Άρη. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά από τα πρώτα παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεσοβδόμαδα, επιστρέφει το Σάββατο (17/02) η δράση στην Stoiximan Super League, με δύο ματς να διεξάγονται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Το πρώτο χρονικά ματς διεξάγεται στο Περιστέρι, με τον 9ο της βαθμολογίας Ατρόμητο να υποδέχεται τον 5ο Άρη, ενώ στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την άκρως αξιόλογη φέτος Λαμία, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:
19:30 Ατρόμητος - Άρης
20:30 Παναθηναϊκός - Λαμία
Sport24.gr
Η μαύρη βραδιά στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Μεσολογγίου, εκεί που βρίσκεται το οίκημα του Απόλλωνα, κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες, σε όλα τα Μήντια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/11 @ 09:15
Κρίσιμο ματς απέναντι στην Μπραν για τον ΠΑΟΚ στην «καυτή» Τούμπα.
27/11 @ 08:43
Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα (22:00) και θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που θα την φέρουν πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
27/11 @ 08:28
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει απόψε ένα ακόμη βήμα προς την οκτάδα του Εuropa League, καθώς κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με τη Στουρμ Γκρατς (22:00) για την 5η αγωνιστική της League Phase.
26/11 @ 17:20
Ένα συνολικό ποσό το οποίο είναι μεγαλύτερο από δύο εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι πρώην παίκτες του Άρη.
26/11 @ 16:33
Το ΕΣΡ τιμώρησε τον Τάκη Τσουκαλά με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις ύβρεις του κατά του Εργκίν Αταμάν και του γιου του, Σαρπ, σε εκπομπή στο Youtube.
26/11 @ 16:10
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άλλαξε τις συνήθειές του, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δύσκολα θα επιφυλάξει εκπλήξεις στον Τσάμπι Αλόνσο.
BEST OF THEMASPORTS