Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να... μονομαχήσουν για ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά για το «next big thing» της άμυνας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά ήδη… καίει, και ένας από τα πιο σημαντικά ονόματα είναι ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Λιλ, Λένι Γιόρο. Με το «θρίλερ» του Κιλιάν Μπαπέ να πλησιάζει στο τέλος του, αφού ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε την ομάδα του πως θα αποχωρήσει το καλόκαιρι, με τη «Βασίλισσα» να είναι ο πιο πιθανός προορισμός, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κοντραριστούν για τον νεαρό αμυντικό.

Σύμφωνα με την «AS», η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τον Γιόρο εδώ και μήνες και οι άνθρωποι των «Λος Μπλάνκος» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη. Ταυτόχρονα, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ήδη προσπαθήσει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του στο προηγούμενο χειμερινό παράθυρο μεταγραφών, αλλά ο Γιόρο προτίμησε να παραμείνει στη Λιλ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

 
Ρεάλ

Ρεάλ και Παρί έτοιμες να νέο μεταγραφικό… σίριαλ

Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Γιόρο: η αρνητική διάθεση της Λιλ να πουλήσει σε έναν άμεσο ανταγωνιστή όπως οι Παριζιάνοι, με τους οποίους έχουν διαταραγμένες σχέσεις. Ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, προτιμά να πουλήσει τον Γιόρο σε έναν μη γαλλικό σύλλογο αντί για την Παρί Σεν Ζερμέν, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία μεταξύ των δύο συλλόγων. 

Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, Χόρχε Μέντες, έχει μια ισχυρή σχέση με τον αθλητικό σύμβουλο της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, η οποία θα μπορούσε να… γύρει τη ζυγαριά υπέρ των Πρωταθλητών της Ligue 1.

Η Λιλ φέρεται να έχει ορίσει το ποσό του Γιόρο στα 60 εκατομμύρια ευρώ, μια σημαντική αύξηση από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, η διαπραγματευτική θέση της Λιλ έχει αποδυναμωθεί καθώς οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιόρο έχουν σταματήσει και το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025. Με αυτό το υπόβαθρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιόρο, ενισχύοντας περαιτέρω τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του.

 

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!-ThemaSports
19/05 @ 12:19

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε Instagram, έγινε viral, τον έχουν ακολουθήσει σχεδόν 700.000 άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις... 60. Και παρότι, αγαπά απεριόριστα τη Λίβερπουλ, υπάρχουν επτά παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν είναι «φίλοι» ιντερνετικά, προς το παρόν!

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:34

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Όστιν για το MLS και... βουλιάζει στη βαθμολογία.

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Έμιρεϊτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:07

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Έμιρεϊτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ έκανε τις προετοιμασίες για τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι ο τίτλος δεν είναι στα χέρια της, καθώς περιμένει ένα δώρο από τη Γουέστ Χαμ.

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα-ThemaSports
19/05 @ 11:37

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Τα ονόματα των Τιάγκο Μότα και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι «παίζουν» τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League-ThemaSports
19/05 @ 11:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League

Το «παρών» στον πυγμαχικό αγώνα, όπου ο Ολεξάντρ Ούσικ επικράτησε του Τάισον Φιούρι, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η εκδήλωση έγινε στη Σαουδική Αραβία.

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!-ThemaSports
19/05 @ 11:46

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!

Έφτασε η... μέρα της κρίσης στη φετινή Premier League. Η 38η και τελευταία αγωνιστική διεξάγεται, λοιπόν, την Κυριακή (19/5), με όλες τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 18:00.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ