Η Ίντερ συνεχίζει απτόητη και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 της Σαλερνιτάνα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να γράφει ιστορία!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γράφει ιστορία ο Λαουτάρο Μαρτίνες και η Ίντερ είναι… αγκαλιά με το σκουντέτο! Η εντυπωσιακή ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι διέλυσε με 4-0 την Σαλερνιτάνα, με το τελικό σκορ να μοιάζει φτωχό για τους νερατζούρι, οι οποίοι παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και πλέον ετοιμάζονται για την πρώτη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Αργεντινός άσος της Ίντερ βρήκε δίχτυα απέναντι στη Σαλερνιτάνα και πέτυχε ιστορικές επιδόσεις με τα νερατζούρο, όντας πλέον ο 8ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!
Πολύ δυναμικά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς με τον Τιράμ στο 17ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Δυο λεπτά πέρασαν και η Ίντερ το έκανε ξανά με τον Λαουτάρο να δίνει αέρα δυο τερμάτων και το Τζουζέπε Μεάτσα να… φλέγεται! Πριν τα γκολ, είχαν προλάβει να πετύχουν δύο φορές και το δοκάρι!
Η Σαλερνιτάνα δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα, με τον Ντάμφρις στο 40’ να γράφει το 3-0 και να στέλνει την Ίντερ στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα. Το εκπληκτικό είναι πως στο ημίχρονο οι τελικές ήταν 16-0, τα κόρνερ 9-0, η κατοχή 77%-23% και οι πάσες 349-84.
Ο Ιντζάγκι στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να δώσει χρόνο σε άλλους, ενόψει και της μάχης με τους Μαδριλένους. Η Σαλερνιτάνα δεν έβγαινε μπροστά καθόλου, είχε μόλις μία τελική στο 90λεπτο και αυτή κάκιστη με τον Καντρέβα στο 58' και απλώς προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.
Τα λεπτά κυλούσαν οι «νερατζούρι» συνέχιζαν να δημιουργούν τη μία τελική μετά την άλλη και στην... τελευταία τους, την 26η, βρήκαν και τέταρτη φορά δίχτυα, με τον Αρναούτοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 90ο λεπτό, κρατώντας τη Σαλερνιτάνα στο βυθό!
Η 25η αγωνιστική:
Παρασκευή (16/02)
Τορίνο-Λέτσε 2-0
(50' Μπελανόβα, 81' Ζαπάτα)
Ίντερ-Σαλερνιτάνα 3-0
(17' Τιράμ, 19' Λαουτάρο, 40' Ντάμφρις, 90' Αρναούτοβιτς)
Σάββατο (17/02)
Νάπολι-Τζένοα (16:00)
Βρόνα-Γιουβέντους (19:00)
Αταλάντα-Σασουόλο (21:45)
Κυριακή (18/02)
Λάτσιο-Μπολόνια (13:30)
Ουντινέζε-Κάλιαρι (16:00)
Έμπολι-Φιορεντίνα (16:00)
Φροζινόνε-Ρόμα (19:00)
Μόντσα-Μίλαν (21:45)
Η επόμενη (26η) αγωνιστική:
Παρασκευή (23/02)
Μπολόνια-Βερόνα (21:45)
Σάββατο (24/02)
Σασουόλο-Έμπολι (16:00)
Σαλερνιτάνα-Μόντσα (19:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (21:45)
Κυριακή (25/02)
Γιουβέντους-Φροζινόνε (13:30)
Κάλιαρι-Νάπολι (16:00)
Λέτσε-Ίντερ (19:00)
Μίλαν-Αταλάντα (21:45)
Δευτέρα (26/02)
Ρόμα-Τορίνο (19:30)
Φιορεντίνα-Λάτσιο (21:45)
sport-fm.gr
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
18/09 @ 16:45
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Aσένθιο, θα δικαστεί με την κατηγορία ότι μοιράστηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε δικαστήριο στην Γκραν Κανάρια
18/09 @ 11:04
Διετή επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, προσφέρει στον Άντονι Ιραόλα η Μπόρνμουθ, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 22:00
Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την Εθνική της από το Μουντιάλ 2026, εάν η FIFA επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει.
18/09 @ 22:29
Η Τβέντε αναζητά νέο προπονητή μετά την απόλυση του Γιόζεφ Όστινγκ και εξετάζει την περίπτωση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ.
BEST OF THEMASPORTS