Themasports teamΗ Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον Οθέλλο με τον Σίμιτς να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (17/02) αγώνα, για τη 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στον Οθέλλο.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Παντελή, Αμού, Μπεζούς.
Σίμιτς: Έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων τον δικέφαλο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 16:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel.
Με μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 18:39
Το αφιέρωμα της Ομόνοιας για την αντίπαλο της στην 4η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
24/11 @ 16:34
Η ενημέρωση από τον Στέφανο Σκορδή... φώτισε για το που βρίσκεται η υπόθεση.
24/11 @ 15:03
Δείτε την παρακάμερα που ετοίμασε η Ομόνοια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με 2-0.
24/11 @ 09:35
Ίσως φανεί υπερβολικό για κάποιους, ότι στον τίτλο χρησιμοποιήσαμε την φράση… ανώμαλη προσγείωση. Εκλαμβάνουμε ως τέτοια την χθεσινή ήττα της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό, επειδή τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξε μια τάση από κάποιους (όχι οπαδούς του τριφυλλιού), ότι η ομάδα της Λευκωσίας, ήταν αχτύπητη εντός των τοιχών.
23/11 @ 21:28
Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα.
23/11 @ 19:11
Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το διπλό της Ανόρθωσης κόντρα στην ΕΝΠ.
BEST OF THEMASPORTS