Η κλήση της Εθνικής Νέων Κ-19 - Ιστορική στιγμή για τον Οζλέρ της Ομόνοιας

Η κλήση της Εθνικής Νέων Κ-19 - Ιστορική στιγμή για τον Οζλέρ της Ομόνοιας

Με δύο προπονήσεις αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος κύκλος προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Νέων Κ-19.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις μας είναι προγραμματισμένες τον ερχόμενο Νοέμβριο και η προσπάθεια για συγκρότηση της ομάδας που θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αρχίζει με προπονήσεις και στην πορεία θα προστεθούν και φιλικοί αγώνες.

Στην κλήση συμπεριλαμβάνεται και ο άσος της Ομόνοιας, Τασίν Οζλέρ και έτσι έγινε ο πρώτος Τουρκοκύπριος που παίρνει κλήση σε εθνική ομάδα της Κύπρου. Ο17χρονος υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με τα πράσινα σε αγώνα Κυπέλλου.

Στην πρώτη κλήση του  προπονητή της Εθνικής Νέων Άρσεν Μιχαϊλοβιτς συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Νικήτας Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Βασιλείου
ΑΕΛ: Κυριάκος Κυριάκου, Ανδρέας Κλεοβούλου
ΑΠΟΕΛ: Παναγιώτης Καττιρτζής, Χαράλαμπος Καττιρτζής, Βασίλης Ευθυμίου, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης, Χρίστος Σάββα, Συμεών Χατζηγεωργίου
Απόλλων: Σάββας Σοφοκλέους, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νικόλας Χουλίδης
Ανόρθωση: Δημητριανός Τζουλίου, Κωνσταντίνος Λύτρας, Αναστάσιος Πισιήας, Παναγιώτης Μάρκου
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: Ανδρέας Βιολάρης
Ομόνοια Λευκωσίας: Ανδρέας Νικολάου, Παναγιώτης Ανδρέου, Ευριπίδης Πέπη, Ταχσίν Οζλέρ, Αναστάσιος Γιαννακού
Ομόνοια 29Μ: Μιχάλης Παρλάτας
Πάφος FC: Γιώργος Κολώτας

Πρόγραμμα προετοιμασίας
Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
Κοινοτικό Στάδιο Πυργών
Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 16:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 17:00 και προπονήσεις 17:30

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μαρτίνεθ: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι απαράδεκτος - Η EuroLeague δεν μπορεί να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές»

Μαρτίνεθ: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι απαράδεκτος - Η EuroLeague δεν μπορεί να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές»

Σκληρή κριτική από τον Πέδρο Μαρτίνεθ προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Βαλένθια από τον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS