Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήγαμε με την πλάτη στον τοίχο και ανταποκριθούμε. Δεν έχουμε περιθώρια για ξεκούραση. Έχουμε μόνο δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για τις στημένες φάσεις: «Μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές. Ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο γκολ και ο αντίπαλος αντέδρασε με το δοκάρι, στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε αλλα αντιδράσαμε και με στημένη φάση. Πρέπει να μάθεις να τις εκμεταλλεύεσαι. Στο τέλος προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ και τη νίκη μας».

Για το ότι σκοράρουν και παίκτες που δεν είναι επιθετικοί: «Ο Λέδες πέτυχε το γκολ και στα αλλα δύο έδωσε τις ασίστ από τις στημένες φάσεις. Όλη η ομάδα προσπάθησε και τα παιδιά από τον πάγκο. Αλλα ο Γκούσταβο ξεχώρισε».

Για τα τέρματα που δέχεται η ΑΕΚ: «Πάντα υπάρχουν αρνητικά, στο πρώτο γκολ αντιδράσαμε, το δεύτερο ήρθε στο τέλος, σίγουρα θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αλλα είναι και τα αρνητικά στο ποδόσφαιρο. Η αμυντική μας σταθερότητα είναι μία σημαντική λειτουργία. Αυτό που έχει σημασία για εμάς, είναι να κρατήσουμε τα θετικά και να πάμε απέναντι στην Ανόρθωση με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο αγωνιστικές όσο και ψυχολογικές».

Για τους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ: «Πρώτα απ΄ όλα ευχαριστούμε την ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενία. Αυτά που θα πω δεν επιρρίπτω ευθύνη στους ανθρώπους της ΑΕΛ για να ξεκαθαρίσω. Υπάρχει μία διαστρέβλωση γεγονότων. Το δεύτερο γκολ από τον Τόνγκια, λανθασμένα πήγε να πανηγυρίσει μπροστά από την εξέδρα της ΑΕΛ και σωστά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Στο φάουλ που προηγήθηκε πλάγια αριστερά για το τρίτο γκολ είχαμε ρίψη αντικειμένων χωρίς να υπάρχει το οτιδήποτε. Σε αυτό το χρονικό σημείο, έπεσε δίπλα του μία πένσα, όταν κερδίσαμε το φάουλ, πριν το γκολ, πριν να προκαλέσει κάποιος. Πηρέ την πένσα ο Άνχελ και την έδωσε στον διαιτητή και του έδειξε κίτρινη κάρτα και μπήκε μέσα ένας επιτηρητής και την πήρε πίσω. Ρωτώ, γιατι δέχθηκε κίτρινη κάρτα; Αντί να καταδικάζουμε τις συμπεριφορές αυτές, φωνάζουμε για την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Φανταστείτε να έβρισκε στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή. Αντί να τα βάζουμε με τον κλέφτη, τα βάζουμε με τον νοικοκύρη».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Τώρα ξεκίνησε η προετοιμασία. Στις 13:30 έχουμε προπόνηση. Ελπίζουμε πως ο Σάντος και ο Γκάμα να είναι καλύτερα, όπως και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρούταν από ίωση. Τόνγκια και Γκαρσία είναι στο όριο αναμένεται η απόφαση. Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, το βλέπουμε και στο γήπεδο ότι είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου το Σάββατο και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ