Πόλυς ΧαραλάμπουςΉταν κρύο ντους για την Ομόνοια, ο τρόπος που «γκέλαρε» με τον Εθνικό στο Δασάκι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι προηγήθηκε με 0-2 από νωρίς και από ένα σημείο και μετά στην επανάληψη (μετά το 1-2) έπαιζε με παίχτη παραπάνω…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συζητιέται αρκετά το «δώρο» που έκανε ο Φαμπιάνο στον αντίπαλο, κοντά στο φινάλε, δίδοντας την ευκαιρία στον «παμπόνηρο» Καμπρέρα να τον κρεμμάσει από μακρυνή απόσταση.
Μέσα στην απογοήτευση τους, αρκετοί οπαδοί ασκούν σκληρή κριτική στον Βραζιλιάνο κίπερ, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έκανε τον κύκλο του.
Ότι δεν είναι καλά φέτος, ο άλλοτε λατρεμένος «Άγιος» των Ομονοιάτων, είναι κάτι πασιφανές. Επηρεαζόμενος και από το γενικότερο κλίμα αστάθειας που χαρακτηρίζει την ομάδα.
Τις προάλλες ο πρόεδρος Παπασταύρου, τον χαρακτήρισε «τζέντλεμαν», όταν κλήθηκε να σχολιάσει κατά πόσον θα ανανεωθεί η παραμονή του στην ομάδα. Oυσιαστικά προανήγγειλε, ότι θα τα βρουν με τον Βραζιλιάνο κίπερ.
Ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο, το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν μπορεί να παίρνει τα γάντια και την φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
Ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα, πως πρέπει να… χειριστούν το κεφάλαιο Φαμπιάνο, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντρέας Λουγκρίδης.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 14:57
Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την Ομόνοια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου.
02/06 @ 14:20
Παρελθόν από την Ομόνοια φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιάννης Αναστασίου!
02/06 @ 08:55
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
01/06 @ 19:17
Η Ομόνοια θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2025-2026 από τον Β' προκριματικό του Conference League, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
BEST OF THEMASPORTS