Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε διοίκηση και όλοι οι φίλαθλοι του συλλόγου ανυπομονούν να δουν τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι «Κόκκινοι Διάβολοι». Την ίδια ώρα, η Τότεναμ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Άγγελο Ποστέκογλου και σίγουρα θα προχωρήσει σε νέες μεταγραφές για να του φτιάξει το ρόστερ που επιθυμεί.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρά το ενδιαφέρον από αρκετές κορυφαίες ομάδες για τον Τζάρραντ Μπραντγουέιτ, συμπεριλαμβανομένων της Τσέλσι, της Άρσεναλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ είναι τα φαβορί για την υπογραφεί του 21χρονου αμυντικού. Ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, όπως φημολογείται, επιθυμεί να προσθέσει δύο νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ της ομάδας του κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Το προφίλ του Μπραντγουέιτ συμπίπτει με την εστίασή τους στο ταλέντο της χώρας τους, ενώ η θέση του στην αριστερή πλευρά ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη ανάγκη που έχει ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ για αμυντική ισορροπία.

Ενώ ο Τζάρραντ Μπραντγουέιτ παραμένει κύριος στόχος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος εξετάζει εναλλακτικές επιλογές στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Παίκτες όπως ο Αντόνιο Σϊλβα της Μπενφίκα και ο Λένι Γόρο της Λιλ βρίσκονται επίσης υπό εξέταση.

Το πιθανό ποσό μεταφοράς για τον Μπραντγουέιτ θα μπορούσε να εξαρτηθεί από τη θέση της Έβερτον στο Πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Έβερτον αντιμετωπίζει προβλήματα στην Premier League και βρίσκεται στη 18η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς. Αν υποβιβαστεί στην Championship, τότε είναι αρκετά πιθανό να πουλήσει για… ψύχουλα τον παίκτη.

Η Γιουνάιτεντ στοχεύει να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη υπό την ηγεσία του Ρατκλιφ και το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να δει μια πληθώρα νέων προσώπων. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ υπό τις οδηγίες του Ποστέκογλου ελπίζει να κατακτήσει κάποια τρόπαια.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ