Πήρε δώρο διαμέρισμα ο Ουζόχο για την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa!

Πήρε δώρο διαμέρισμα ο Ουζόχο για την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa!

Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου δέχθηκε την Τρίτη (13/2) την εθνική Νιγηρίας στην Αμπούτζα κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής για την 2η θέση που κατέλαβαν στο Copa Africa.

Κάθε παίκτης της εθνικής ομάδας -ανάμεσά τους και ο Φράνσις Ουζόχο της Ομόνοιας- παρασημοφορήθηκε με τον Σταυρό του Τάγματος του Νίγηρα, μια από τις υψηλότερες τιμές της χώρας, και πήρε ένα διαμέρισμα στην Αμπούτζα.  

Ο Πρόεδρος Τινούμπου, ο οποίος υποδέχθηκε τους «Σούπερ Αετούς» στην προεδρική Βίλα, είπε ότι είναι «περήφανος» για αυτούς και επικρότησε την «ανθεκτικότητά» τους και την ικανότητά τους να «ανυψώσουν το ηθικό» της χώρας.

«Αυτή η ήττα δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αλλά να μας εμπνεύσει να δουλέψουμε σκληρότερα. Είμαστε ένα μεγάλο έθνος που ενώνεται με το πράσινο-λευκό-πράσινο λάβαρο ανθεκτικότητας, χαράς, ελπίδας, καθήκοντος και αγάπης», είπε.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βίντεο – Απίστευτο περιστατικό στη Κύπρο με τη Ρία Ελληνίδου: Τι φώναζαν οι οπαδοί κυπριακής ομάδας και την έφεραν σε δύσκολη θέση

Βίντεο – Απίστευτο περιστατικό στη Κύπρο με τη Ρία Ελληνίδου: Τι φώναζαν οι οπαδοί κυπριακής ομάδας και την έφεραν σε δύσκολη θέση

Άναυδη η Ρία Ελληνίδου με το σύνθημα που της φώναξαν οπαδοί στην Κύπρο – Δες το viral βίντεο!