Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για τον Παναθηναϊκό: «Μέσα» ο Κωνσταντέλιας, αλλά...

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για τον Παναθηναϊκό: «Μέσα» ο Κωνσταντέλιας, αλλά...

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αν και ταλαιπωρείται ακόμη από την ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρώτη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό - Με ερωτηματικό η συμμετοχή του!

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Sdna.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάφος FC: Νίκη - μονόδρομος κόντρα στην Ομόνοια

Πάφος FC: Νίκη - μονόδρομος κόντρα στην Ομόνοια

Η Πάφος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έχοντας ανοικτά δύο μέτωπα, την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος (σε περίπτωση που δεν πάρει το Κύπελλο) και την ιστορική πρόκληση του μεγάλου τελικού Κυπέλλου.