Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για τον Παναθηναϊκό: «Μέσα» ο Κωνσταντέλιας, αλλά...

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για τον Παναθηναϊκό: «Μέσα» ο Κωνσταντέλιας, αλλά...

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αν και ταλαιπωρείται ακόμη από την ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρώτη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό - Με ερωτηματικό η συμμετοχή του!

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Sdna.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έκανε το καθήκον της και καθάρισε την Αϊτή με τριάρα η Βραζιλία (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Έκανε το καθήκον της και καθάρισε την Αϊτή με τριάρα η Βραζιλία (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Με τον Ματέους Κούνια να πετυχαίνει δύο γκολ, η Βραζιλία επικράτησε 3-0 της Αϊτής και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον 3ο όμιλο. Ανησυχία για τον Ραφίνια.