ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις από τις ματσάρες Παρί - Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ, και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Champions League.




Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γερμανικά ΜΜΕ, οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει να προσεγγίσουν την πλευρά της Στουτγκάρδης το καλοκαίρι, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 27χρονο επιθετικό.
Ο παίκτης από τη Γουινέα έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 20 εκατ. ευρώ και οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Παρόλα αυτά, παραμένει ερωτηματικό αν ο Γκιρασί θέλει να πάει στην Μπάγερν, με τον Χάρι Κέιν να έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο... σπίτι του και να είναι ο βασικός φορ της ομάδας του Τόμας Τούχελ.
Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος μετράει 19 γκολ και δυο ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις