Πλήγμα στον Άρη με Σαβό - Χάνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Πλήγμα στον Άρη με Σαβό - Χάνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Πλήγμα στον Άρη με τον Ζακάρια Σαβό, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Αλφαμέγα».

Ο φορμαρισμένος Σουηδός επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Πέμπτης (15/02, 20:00) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Το θετικό είναι ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και ο 24χρονος άσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τοπικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ (18/02, 19:00).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΓΣΠ: «Καμία θέση για τη βία στα γήπεδα — Καθοριστική η συμβολή του CCTV για τον εντοπισμό των ενόχων»

ΓΣΠ: «Καμία θέση για τη βία στα γήπεδα — Καθοριστική η συμβολή του CCTV για τον εντοπισμό των ενόχων»

Ανακοίνωση από το ΓΣΠ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ.