Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στον εκπομπή Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την εικόνα της ομάδας: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο τέλος της ημέρας ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Σίγουρα σε κάθε ματς διεκδικούμε τη νίκη. Από την μέρα που ανέλαβε ο Αλέξης Γαρπόζης η ομάδα παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Τι έχει αλλάξει ο Γαρπόζης: «Σε μια ποδοσφαίρισή ομάδα ο προπονητής έχει τον σημαντικότερο ρόλο. Από την μέρα που ανέλαβε, έχει δουλέψει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι. Προσπάθησε να βγάλει από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο του δυνατό εαυτό. Το έχει πετύχει μέχρι στιγμής και η ομάδα παρουσιάζεται πολύ διαφορετική. Το καταλυτικό στοιχείο στην εξίσωση είναι η παρουσία του προπονητή που έχει διαφοροποιήσει την κατάσταση. Υπάρχει ακόμη δρόμος. Έχουμε 9 μέρες από το παιχνίδι κυπέλλου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 21 Φεβρουαρίου για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Επιστρέφει ο Μεντόσα και θα δούμε για Μόρσεϊ. Ο Ντέγοεστ παραμένει τραυματίας»

Για την ρίψη αντικειμένων προς τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ: «Να πούμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα και στο διάστημα που η ομάδα δεν παρουσιαζόταν καλή. Σίγουρα τον θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας και να προστατεύει την ομάδα. Να αποφεύγει ενέργειες που έχουν επιπτώσεις παρά τις όποιες προκλήσεις. Προκλήσεις σίγουρα υπήρξαν, το κατέγραψε και ο τηλεοπτικός φακός. Έχουμε δει βίντεο και πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να μην προκαλούν τον κόσμο».

Για το συμβόλαιο του Μεντόγιεβιτς: «Είναι νωρίς να συζητάμε για αυτά. Ξέρουν οι ίδιοι οι παίκτες πότε ανανεώνονται τα συμβόλαια τους. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το καθοριστικό 10ήμερο. Θα συζητήσουμε για αυτά μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για την παρουσία του κόσμου στο αυριανό ματς: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας όπως είπα. Πάντα μας στηρίζει. Τους περιμένουμε στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να το κάνουμε αύριο».

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!-ThemaSports
04/05 @ 00:00

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (72 βαθμοί) της ΑΕΚ και κάνει Πάσχα στην πρώτη θέση.

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ