Ο Παναθηναϊκός ζει κι αναπνέει για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Betsson, απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα (19:30).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «πράσινοι» με καλή ψυχολογία αφού εκμεταλλεύτηκαν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι δικεφάλων θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Δύσκολα πάντως θα επιστρέψει ο Φώτης Ιωαννίδης, που έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα μείνει εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για την επιστροφή του στην τελική ευθεία της σεζόν, ενώ νοκ άουτ με θλάση είναι και ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Εκτός μάχης είναι σταθερά εδώ και καιρό οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για την αποστολή, καθώς υπάρχει η υποχρέωση να μπουν στην αποστολή δύο νεαροί, οπότε θα υπάρχουν… περικοπές από το υπόλοιπο διαθέσιμο ρόστερ. Πάντως το γεγονός ότι για το ματς στις Σέρρες έμειναν εκτός αποστολής οι Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο και Άνταμ Τσέριν, ίσως δείχνει πως προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή-ThemaSports
19/05 @ 14:39

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή

Το πλάνο της λίγκας για τη στέψη του πρωταθλητή της Stoiximan Super League είναι να διεξαχθεί απόψε η απονομή στον μεγάλο νικητή.

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...-ThemaSports
19/05 @ 12:33

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και κάλεσε την αστυνομία. Ακολούθως οδηγήθηκαν στο τμήμα αλλά κανείς δεν προχώρησε σε μήνυση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη-ThemaSports
19/05 @ 10:55

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα με την 3η θέση να διακυβεύεται στη Λεωφόρο.

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»-ThemaSports
19/05 @ 09:11

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης στις 20:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League στο ματς που θα βγάλει τον πρωταθλητή.

Δεδομένη η αγορά του Όρτα από τον Ολυμπιακό-ThemaSports
19/05 @ 10:00

Δεδομένη η αγορά του Όρτα από τον Ολυμπιακό

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την επόμενη μέρα της ομάδας και τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αφού το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ