Σύμφωνα με το Catalunya Ràdio, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ήταν εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία με τη Γρανάδα και μάλιστα πέταξε έναν δίσκο με καναπεδάκια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Γρανάδα κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα στο Μοντζουίκ κι απέσπασε ισοπαλία 3-3, με συνέπεια να την αφήσει εκτός διεκδίκησης τίτλου στη La Liga.
Ο Τζουάν Λαπόρτα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Catalunya Ràdio. Μάλιστα, ο πρόεδρος των Καταλανών αντέδρασε με χειρονομίες και φωνές, ενώ εξοργίστηκε τόσο που πέταξε έναν δίσκο με καναπεδάκια.
Θυμίζουμε ότι ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από τους μπλαουγκράνα, ενώ ο Λαπόρτα δήλωσε πως θα τον είχε απολύσει αν δεν ήταν αυτός που είναι.
Πηγή: sport24.gr
O Μπρούνο Λάνγκα, είναι προχωρημένες επαφές με την Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 23:59
Το συμβόλαιο του «Βίνι» με τη «βασίλισσα» λήγει το 2027.
02/07 @ 22:53
Ο Τάρικ Τισουντάλι αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από τον ΠΑΟΚ, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορ Φακάν, με τον «δικέφαλο» να τον ευχαριστεί την προσφορά του.
02/07 @ 22:29
Η Ρέιντζερς ενισχύεται σημαντικά, πριν τις αναμετρήσεις της με τον Παναθηναϊκό, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζο Ρόθγουελ από την Μπόρνμουθ.
02/07 @ 21:20
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει με τον ρόμβο στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, ηττήθηκε 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και δείχνει πως έχει ακόμα δουλειά μπροστά της για να βρει σταθερότητα.
02/07 @ 19:51
Σε διαδικασία εξελίξεων βρίσκεται το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.
02/07 @ 17:01
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλεξ Μπαένα από την Βιγιαρεάλ.
BEST OF THEMASPORTS