Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρχικό σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της αγωνιστικής κατάστασης του αντίπαλου. Έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ, θέλαμε να κερδίσουμε χθες. Αντικειμενικά είχαμε την περισσότερη κατοχή και τελικές ευκαιρίες αλλα σεβόμαστε τον αντίπαλο και δικαίως θεωρείται από τις πρώτες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Θέλουμε την ίδια ένταση και πάθος στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού: «Μιλάμε για τον Θωμά Ιωάννου. Διεθνής ποδοσφαιριστής και έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου μάλλον έχει «κόψει» χιαστό. Να θυμίσω πως είχαμε χάσει και τον Φίλιππο Ευτυχίδη στο ίδιο γήπεδο τέτοια εποχή πέρσι που υπέστη ρήξη χιαστού. Ένα χρόνο από την καριέρα του, του στέρησε ο αγωνιστικός χώρος. Το χθεσινό συμβάν πρέπει να προβληματίσει για τις υποδομές και τα στάδια. Αγωνιζόμαστε στο Μακάρειο που δεν πληροί αυτά που περιμένει ένα ιστορικό σωματείο. Είναι ένα μήνυμα στους ιθύνοντες και όχι μόνο από το κράτος, όχι μόνο για το Μακάρειο αλλα και τις υποδομές. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις. Πλην του ΓΣΠ στην Λευκωσία δεν υπάρχει άλλο γήπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής μάλλον έχει «κόψει» χιαστό χθες. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»-ThemaSports
01/02 @ 12:26

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας - Πρόεδρος ο Μιχάλης Λουκά-ThemaSports
01/02 @ 08:17

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας - Πρόεδρος ο Μιχάλης Λουκά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ενημερώνει ότι στη χθεσινή εκλογική συνέλευση του σωματείου αναδείχθηκε νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο χωρίς εκλογική διαδικασία.

ΠΑΣΠ: «Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται έγκαιρα δημιουργεί...»-ThemaSports
30/01 @ 15:41

ΠΑΣΠ: «Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται έγκαιρα δημιουργεί...»

Ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ με την οποία εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τη θέση στην οποία περιήλθαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Πυρά» κατά Αντωνίου από τον Ολυμπιακό: «Ο εν λόγο κύριος με τις διαιτητικές του αποφάσεις καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα»-ThemaSports
«Εργολαβική προσπάθεια συγκεκριμένων προσώπων να δημιουργήσουν κλίμα αμφισβήτησης»-ThemaSports
23/01 @ 19:02

«Εργολαβική προσπάθεια συγκεκριμένων προσώπων να δημιουργήσουν κλίμα αμφισβήτησης»

Ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για δημοσιεύματα περί οικονομικών προβλημάτων και όχι μόνο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ