Πάμπλο Γκαρσία: Ένας «τρελός», αλλά και νικητής
Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ , μια κίνηση που προπονητικά έχει τα ρίσκα της τα οποία μπορεί να βγουν σε καλό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ ανώτεροι. Μετά δεχτήκαμε το γκολ από το πέναλτι το οποίο δεν ήταν τόσο καθαρό. Στο 2ο μέρος ήμασταν και πάλι καλοί. Μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους και είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε και τρίτο γκολ.
Η σημερινή εμφάνιση αποδεικνύει τα καλά μας παιχνίδια και στις προηγούμενες φορές όμως λόγω κάποιων λεπτομερειών προς το τέλος των αγώνων δεν καταφέρναμε να νικήσουμε. Είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον 4 βαθμούς ακόμη και να ανταγωνιζόμασταν στήθος με στήθος για την πρώτη εξάδα και τις πρώτες θέσεις».