Με «σπασμένα φρένα» για το 7ο σερί τρίποντο για πατήσει ΚΟΡΥΦΗ - Η πιθανή ενδεκάδα του Σπιλέφσκι

Με «σπασμένα φρένα» για το 7ο σερί τρίποντο για πατήσει ΚΟΡΥΦΗ - Η πιθανή ενδεκάδα του Σπιλέφσκι

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις έξι συνεχόμενες νίκες που τον έφεραν στο -2 από την κορυφή, ο Άρης κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (18:00) με την Καρμιώτισσα στο «Αλφαμέγα», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με νίκη, οι περσινοί πρωταθλητές θα προσπεράσουν τον ΑΠΟΕΛ και θα πατήσουν κορυφή, αναμένοντας με αγωνία, αλλά και χωρίς πίεση, το αποτέλεσμα της Λευκωσιάτικης ομάδας στο αυριανό ντέρμπι στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην ΑΕΛ.

Θεωρητικά η ομάδα του Σπιλέφσκι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά φαβορί ήταν και στον πρώτο γύρο, όπου ηττήθηκε από την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 4-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν έχει ξεχάσει ο Λευκορώσος τεχνικός, ο οποίος «κτύπησε καμπανάκι» στους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν το ματς σαν έναν ακόμα «τελικό», με προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να μπορέσουν να φτάσουν στο 7ο σερί τρίποντο.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μποάκι και ο Μαγιαμπέλα που συνεχίζει ακόμα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πιθανή ενδεκάδα: Άλβες, Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Σανέ, Ζόκε, Στρούσκι, Μοντνόρ, Γκομίς, Σαβό, Μπέγκτσον.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι... τίτλοι των διαιτητών: Ο «εδράκιας», ο «καρτάκιας» και ο «πεναλτάκιας»

Οι... τίτλοι των διαιτητών: Ο «εδράκιας», ο «καρτάκιας» και ο «πεναλτάκιας»

Ο καθρέπτης όλων των διαιτητών της Super League είναι το γήπεδο και σχετίζεται με τις αποφάσεις που παίρνουν.

BEST OF THEMASPORTS