«Δείξαμε ξανά πως έχουμε μεγάλη καρδιά γιατί...»

«Δείξαμε ξανά πως έχουμε μεγάλη καρδιά γιατί...»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Τσεντίλ Ρέκνταλ μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ανόρθωση, για την 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Eίμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς αλλά έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν αρχίσαμε καλά και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά. Ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Το σημαντικό ήταν στο ημίχρονο να βρούμε τις λύσεις. Θέλαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να πιστέψουν στη νίκη κι αυτό κάναμε. Μπήκε μέσα κι ο Μπέζους.  Ήταν τραυματίας ο Μπέζους και του είπα πως θέλω να είναι στον πάγκο γιατί μπορεί να θέλω να τον χρησιμοποιήσω. Μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Θέλω η ομάδα μου να είναι πιο ήρεμη με την μπάλα στα πόδια. Δείξαμε ξανά πως έχουμε μεγάλη καρδιά γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη και ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι. Θα το πανηγυρίσουμε απόψε, αύριο έχει προπόνηση, μεθαύριο ρεπό και την Τετάρτη ένα ακόμα σημαντικό ματς».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Τερ Στέγκεν

Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Τερ Στέγκεν

Η «περιπέτεια» του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν στην Χιρόνα ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, λίγα 24ωρα μετά την ένταξή του στην ομάδα της Καταλονίας.