Κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της Διαφθοράς, οι αρχές της Ουκρανίας προχωρούν σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του.

Σύμφωνα με το kyivindependent.com, το Ανώτατο Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς, έκανε δεκτή την αξίωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του Κυριακής. Η απόφαση ελήφθη από τριμελή επιτροπή.

Σημειώνεται ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της συζύγου του, θα αποτελούν πλέον έσοδα του ουκρανικού κράτους.

Τα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία της Ιβάν Σαββίδη, περιλαμβάνουν το 100% των εταιρικών μετοχών της PJSC Pentopak, η οποία είναι μία από τις ηγέτες στην παραγωγή συσκευασιών για προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, και το 100% των εταιρικών δικαιωμάτων της θυγατρικής της, Atlantis-Pak Ukraine.

Η κατασχεθείσα επιχείρηση απασχολεί περίπου 200 άτομα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση δεν είναι ακόμη οριστική και ως εκ τούτου ο Ιβάν Σαββίδης έχει δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη.

gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μουρίνιο επιστρέφει στο Top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στον κόσμο - Η έκπληξη στην κορυφή-ThemaSports
06/06 @ 10:42

Ο Μουρίνιο επιστρέφει στο Top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στον κόσμο - Η έκπληξη στην κορυφή

Μετά το γεγονός ότι ανέλαβε τη Φενέρμπαχτσε, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αμείβεται με 10,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μισθός που θα τον τοποθετεί στο Top-10 με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στον κόσμο.

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Κέρκεζ-ThemaSports
06/06 @ 10:03

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Κέρκεζ

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στο αριστερό άκρο της άμυνας τους και μια από τις περιπτώσεις που έχουν στοχεύσει είναι αυτή του 20χρονο Ούγγρου, Μίλος Κέρκεζ.

Ρέκορντμαν και στα social media: Το σχόλιο του Κριστιάνο στον Εμπαπέ πρώτο σε likes στο Instagram!-ThemaSports
05/06 @ 19:14

Ρέκορντμαν και στα social media: Το σχόλιο του Κριστιάνο στον Εμπαπέ πρώτο σε likes στο Instagram!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλωσόρισε με ένα σχόλιο τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σπάζοντας το ρεκόρ περισσότερων likes σε comment στην ιστορία του Instagram.

Μετακομίζει στην Τουρκία για να αναλάβει την Μπεσίκτας ο Σόλσκιερ!-ThemaSports
05/06 @ 19:02

Μετακομίζει στην Τουρκία για να αναλάβει την Μπεσίκτας ο Σόλσκιερ!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία βρίσκεται η Μπεσίκτας, σύμφωνα με το ESPN.

«Θα επιστρέψουμε στη European Super League»: Το... ακραίο ενδεχόμενο που εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι!-ThemaSports
05/06 @ 18:20

«Θα επιστρέψουμε στη European Super League»: Το... ακραίο ενδεχόμενο που εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι!

Δημοσίευμα από την Αγγλία συνεχίζει τον… πόλεμο ανάμεσα στην Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι, και κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση των «πολιτών» να πάνε στη European Super League, σε περίπτωση που αισθανθούν αδικία από μία ενδεχόμενη τιμωρία, για τις 115 παραβιάσεις!

Premier League 2024-25, χωρίς... Κόπα Άφρικα: Ο λόγος αναβολής και ο Ιανουάριος του 2026!-ThemaSports
05/06 @ 18:07

Premier League 2024-25, χωρίς... Κόπα Άφρικα: Ο λόγος αναβολής και ο Ιανουάριος του 2026!

Μία πολύ σημαντική είδηση φαίνεται πως έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία, το Κόπα Άφρικα αναβάλλεται. Καμία απώλεια παικτών στην Premier League τη νέα χρονιά, και... υπάρχει λόγος!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ