Τα είπε φόρα – παρτίδα για τον Γιάνσον ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, ότι προσπάθησε να τους ξεγελάσει με τον Μπάκιτς, αφού τον πλάσαρε με δικό του μάνατζερ, με το «πακέτο» να είναι κατά 300 χιλιάδες παραπάνω, από το ποσό που τον έκλεισαν με τον πραγματικό του μάνατζερ (όπως διευκρίνισε ο Παπασταύρου).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Υπάρχει… δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αν στην «πράξη» που προσπάθησε να κάμει με τον Μπάκιτς ο Σουηδός πρώην αθλητικός διευθυντής του τριφυλλιού, συμμετείχε και Κύπριος ατζέντης.
Η στήλη έμαθε, ότι τον Μαυροβούνιο επιθετικό τον είχε προτείνει Κύπριος ατζέντης, σε άλλη μεγάλη ομάδα του νησιού. Δεν μάθαμε αν τον απέρριψαν λόγω οικονομικού ή γιατί επέλεξαν άλλο ποδοσφαιριστή.
*Προκάλεσε εντύπωση και το ότι ο Παπασταύρου, όπως είπε χαρακτηριστικά, αποφάσισε να μην «αγοράσει τον μπελά» και να πληρώσει 4 μηνιάτικα στον Γιάνσον ως αποζημίωση, επειδή δεν έκανε την δουλειά του σωστά. Παρότι γνωρίζει ότι ο Σκανδιναβός θα προσφύγει στην ΦΙΦΑ για να διεκδικήσει ολόκληρο το συμβόλαιο του.
Π.Χ.
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Απόστολος Μάντζιος, προχώρησε στην πρώτη του κλήση ποδοσφαιριστών, ενόψει των πρώτων αγώνων της ομάδας μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/03 @ 08:05
Έφαγε «καρπαζιά» η Νέα Σαλαμίνα, από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών της, στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
13/03 @ 07:51
Oι Μάριος Χριστοφόρου και Ροβέρτος Κώστα, όπως γράφαμε την Δευτέρα, αποφάσισαν να δείξουν πυγμή, πάνω στον «πιτσιρικά» της Ανόρθωσης Ευαγόρα Χαραλάμπους. Εξαντλώντας και οι δυο την αυστηρότητα τους, στην φάση που χτύπησε (άθελα του, διεκδικώντας τη μπάλα) τον αμυντικό της Ομόνοιας 29, τον Κονομή.
12/03 @ 13:25
Έπλεξε το εγκώμιο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ο Κωνσταντίνος Μηνά, στην ψεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στον Capital Tv.
12/03 @ 13:13
Παλαιότερα ο Κωνσταντίνος Μηνά, είχε διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της Νέας Σαλαμίνας. Σχολίασε στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, το ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να παραμείνουν στην κατηγορία…
12/03 @ 13:07
Όταν ο Νίκος Κίρζης αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Αντριάν Γκούλα, είχε διορίσει ως υπηρεσιακό προπονητή τον Κωνσταντίνο Μηνά. Κίνηση που χαρακτηρίστηκε έκπληξη, με δεδομένο ότι ο Σκαλιώτης προπονητής, δεν είχε κάποια σχέση με τον Απόλλωνα.
12/03 @ 12:55
Διαβάσαμε τις δηλώσεις που έκαμε ο πρώην διευθυντής των ακαδημιών της Ομόνοιας, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95. Τον κάλεσε η συνάδελφος Στέλλα Σωκράτους, να βγει στον αέρα με αφορμή την πώληση του Κακουλλή στην ΑΙΚ Στοκχόλμη.
BEST OF THEMASPORTS