Έπος: Ο Undertaker… έσκασε στο γήπεδο πριν τη σέντρα του Αλ Νασρ-Αλ Χιλάλ!

Έπος: Ο Undertaker… έσκασε στο γήπεδο πριν τη σέντρα του Αλ Νασρ-Αλ Χιλάλ!

Τρομερά πράγματα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Αλ Νασρ και στην Αλ Χιλάλ, με τον Undertaker να μπουκάρει στο γήπεδο και να γίνεται ο κακός χαμός στις κερκίδες.

Ένα μικρός έπος γράφτηκε πριν τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ για το Riyadh Season Cup.

Ξαφνικά, στο γήπεδο έσβησαν τα φώτα και ένα γνώριμα τραγούδι ακούστηκε από τα μεγάφωνα, με φλόγες να ανάβουν. Ο Undertaker, πασίγνωστος αθλητής του WWE, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το σύνθημα για να γίνει ο κακός χαμός στις κερκίδες.

Μάλιστα, κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόταν το τρόπαιο για το Riyadh Season Cup και το αποκάλυψε στον κόσμο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μεταξύ άλλων αυτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε... γονατίσει από τα γέλια με την είσοδο του Undertaker!

 

 

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS