Ανδρέας Χρίστου

Η μεγάλη συνέντευξη του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στο OFC TV αποτελεί το πιο... καυτό θέμα συζήτησης στα Ομονοιάτικα στέκια και όχι άδικα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλοι περίμεναν να ακούσουν τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων μετά και την αγωνιστική και όχι μόνο κρίση που περνά η Ομόνοια. Το θέμα του Γέσπερ Γιάνσον ήταν στην πρώτη γραμμή όμως από την στιγμή που τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε τους λόγους που οδήγησε στην απόλυση του Σουηδού δεν υπάρχει λόγος να σκαλίζεται άλλο το θέμα.

Μέσα από τις τοποθετήσεις του Παπασταύρου ξεχώρισε το γεγονός πως παραδέχθηκε 2-3 φορές ότι απέτυχαν τα τελευταία τρία χρόνια. Ακόμη πιο σημαντικό, κατά την άποψη μας, είναι η αποκάλυψη του ότι πλέον ο ίδιος θα εμπλέκεται πιο ενεργά σε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας.

Όλοι θα δίνουν αναφορά στον πρόεδρο των πρασίνων, ο οποίος μάλιστα θα έρχεται πολύ πιο συχνά Κύπρο όμως μας είπε. Με λίγα λόγια «άδειασε» έμμεσα Δημήτρη Γρηγόρη, Σίμο Ταραπουλούζη και τους υπόλοιπους που παίρνουν αποφάσεις. Πλέον μπαίνει σε μια νέα εποχή η Ομόνοια με τον Σταύρο Παπασταύρου (επιτέλους) να αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι εύκολο να κυβερνήσει το πράσινο καράβι από τις ΗΠΑ...

Μια κίνηση η οποία ξεκάθαρα στέλνει μήνυμα σε όσους είχαν ευθύνη στις λάθος αποφάσεις της τελευταίας τριετίας. Ίσως να είναι και μια τελευταία προειδοποίηση...

Από την άλλη όμως η κίνηση του προέδρου της Ομόνοιας να εμπλακεί πιο ενεργά μεταφέρει απευθείας την πίεση και την ευθύνη στον ίδιο, ο οποίος καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να εκπληρώσει όσα υποσχέθηκε στον πράσινο λαό. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για Ομόνοια: «Κτυπούν ήδη τα τηλέφωνα για παίκτες- Απαιτητικό 'μαγαζί', αλλά τράπεζα σε πληρωμές»!-ThemaSports
02/03 @ 15:01

Δημοσίευμα για Ομόνοια: «Κτυπούν ήδη τα τηλέφωνα για παίκτες- Απαιτητικό 'μαγαζί', αλλά τράπεζα σε πληρωμές»!

Σημερινό (02/03) παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime, αναφέρεται στον Γιάννη Αναστασίου και τον νέο προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, επισημαίνοντας πως έχουν ξεκινήσει ήδη να... κτυπούν τα τηλέφωνα για παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αποκαλώντας την Ομόνοια απαιτητικό «μαγαζί», αλλά τράπεζα σε πληρωμές!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!-ThemaSports
02/03 @ 14:17

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Ομόνοια: Ευχές σε Τζούριακ-ThemaSports
02/03 @ 09:10

Ομόνοια: Ευχές σε Τζούριακ

Η Ομόνοια δεν ξέχασε τα γενέθλια του θρύλου της από το παρελθόν

Αυτός άλλαξε τα πάντα!-ThemaSports
02/03 @ 08:15

Αυτός άλλαξε τα πάντα!

Η Ομόνοια είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο Βόλεϊ και σε όλο αυτό φέρει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του προπονητή της Σάββα Σάββα

Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»-ThemaSports
01/03 @ 22:37

Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»

Δηλώσεις στην Cablenet έκανε μετά τη νέα νίκη επί του Παφιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Σάββας Σάββα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ