Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OFC TV ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, κληθείς να απαντήσει και για το γηπεδικό θέμα, τονίζοντας πως μέχρι τον Μάρτιο περιμένουν εξελίξεις!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σχετικό απόσπασμα:
Θα μας πείτε κάτι για το γήπεδο;
«Αυτή τη διαδικασία έχει καιρό που τη ξεκινήσαμε και δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά, κάθε εβδομάδα. Είμαστε πολύ κοντά, που νομίζω ότι λογικά θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κάτι τον επόμενο μήνα».
Ο λόγος που δεν προχωρά η αναβάθμιση στο «Ηλίας Πούλλος» έχει να κάνει με το νέο γήπεδο;
«Ναι. Το προπονητικό, αν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, θα γίνει δίπλα από το καινούργιο γήπεδο και το «Ηλίας Πούλλος» θα παραμείνει για την Ακαδημία».
Τι περιμένετε να προχωρήσει για να ανακοινώσετε στον κόσμο κάτι συγκεκριμένο;
«Υπάρχουν κάποια κομμάτια του όλου project που περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από κάποιους και νομίζω λογικά θα τις έχουμε. Να τελειώσουμε με αυτές τις ατέλειωτες διαδικασίες ελπίζω μέχρι το Μάρτη».
Ήταν τόσο «σκασμένος» για το ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ στο 97’, που κάπου το… έχασε στις δηλώσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ειδικά η τοποθέτηση του, μετά από σχετική ερώτηση, ότι έκαναν τέλεια εμφάνιση, ήταν άστοχη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 16:46
Οπαδοί της Ομόνοιας ενημερώνουν για την δράση στην περιοχή των Κελλιών.
25/10 @ 16:22
Η παρακάμερα του αγώνα της Ομόνοιας με την Ντρίτα.
25/10 @ 14:18
Δυστυχώς για την Ομόνοια, δεν ήταν ευχάριστα τα νέα για τον τραυματισμό του Κουλιμπαλί, αφού ο 31χρόνος Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι στόπερ, υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες.
25/10 @ 12:56
Δυσάρεστα είναι τα νέα στην Ομόνοια για τον τραυματισμό του Σενού Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με την Ντρίτα, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
24/10 @ 20:08
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Στιβ Ρούτερ.
24/10 @ 21:39
Ανάρτηση από την Ομόνοια για το πρώτο γκολ του Μασούρα με την φανέλα της Ομόνοιας.
BEST OF THEMASPORTS