Themasports teamΣτη συνέντευξη που παραχώρησε στο OFC TV ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, κληθείς να απαντήσει και για το γηπεδικό θέμα, τονίζοντας πως μέχρι τον Μάρτιο περιμένουν εξελίξεις!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σχετικό απόσπασμα:
Θα μας πείτε κάτι για το γήπεδο;
«Αυτή τη διαδικασία έχει καιρό που τη ξεκινήσαμε και δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά, κάθε εβδομάδα. Είμαστε πολύ κοντά, που νομίζω ότι λογικά θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κάτι τον επόμενο μήνα».
Ο λόγος που δεν προχωρά η αναβάθμιση στο «Ηλίας Πούλλος» έχει να κάνει με το νέο γήπεδο;
«Ναι. Το προπονητικό, αν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, θα γίνει δίπλα από το καινούργιο γήπεδο και το «Ηλίας Πούλλος» θα παραμείνει για την Ακαδημία».
Τι περιμένετε να προχωρήσει για να ανακοινώσετε στον κόσμο κάτι συγκεκριμένο;
«Υπάρχουν κάποια κομμάτια του όλου project που περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από κάποιους και νομίζω λογικά θα τις έχουμε. Να τελειώσουμε με αυτές τις ατέλειωτες διαδικασίες ελπίζω μέχρι το Μάρτη».
Ο Στέφανο Σένσι δηλώνει ικανοποιημένος στην Ανόρθωση και αφοσιωμένος στους στόχους της. Ο πολυτιμότερος παίχτης της Κυρίας, μέχρι στιγμής στην σεζόν, δεν αναμέναμε ότι θα έβγαινε στην τηλεόραση (την Κυριακή μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ) και θα γνωστοποιούσε δημόσια τις προθέσεις του για το μέλλον...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 09:16
Περίπου 300 με 400 οπαδούς θα φέρει στην Κύπρο η Ντιναμό Κιέβου.
25/11 @ 23:00
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
25/11 @ 15:05
Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από τη βραδιά στο Rebuke Lounge, την περασμένη Πέμπτη, όπου ήταν αφιερωμένη στους Κούσουλο- Φαμπιάνο που συμπλήρωσαν 200 συμμετοχές και Σεμέδο - Κουλιμπαλί που έφτασαν τις 100 συμμετοχές.
25/11 @ 13:35
Η ενημέρωση για την νέα κίνηση του ΟΜΟΝΟΙΑ Foundation.
25/11 @ 08:57
Τα 48α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Νούνο Ασίς και η Ομόνοια δεν τον ξέχασε.
24/11 @ 20:15
Η διαιτησία στο ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αποβολή και άλλες διαιτητικές αποφάσεις από τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή TOTAL GREEN.
BEST OF THEMASPORTS