Απάντησε και στην κριτική που δέχονται οι Δημήτρης Γρηγόρη και Σίμος Ταραπουλούζης ο πρόεδρος του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος των πρασίνων παραδέχθηκε ότι έγιναν πολλά λάθη τα τελευταία τρία χρόνια ενώ επισήμανε πως από εδώ και στο εξής θα εμπλέκεται περισσότερο ο ίδιος και θα κρίνει προσωπικά όλο το προσωπικό και τους εργαζόμενους σε όλα τα τμήματα.

Τι είπε ο Σταύρος Παπασταύρου στη συνέντευξη του:

Θέλω να σας ρωτήσω, επειδή πολλά έχουν λεχθεί και για τις ευθύνες για τον Σίμο, για τον Δημήτρη Γρηγόρη. Τους κατηγορούν πολλά και διάφορα ότι εμπλέκονται στα θέματα προγραμματισμού. Ποια είναι η δική σας απάντηση;

Όταν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία χρόνια, σε γενικές γραμμές αποτύχαμε. Δεν είναι μυστικό.

Εντάξει, πήραμε δύο κύπελλα, πήγαμε Ευρώπη, δεν ήταν τελείως αποτυχημένες οι δύο σεζόν, να μην βάλω την φετινή γιατί ακόμα δεν τελείωσε, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να μην είμαστε στην 6-7η θέση και εκτός πρωταθλητισμού. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και όλοι θα αξιολογηθούν. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε γενικές γραμμές για να βελτιωθεί η κατάσταση που υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτές τις αποφάσεις ποιοι θα τις πάρουν για το μέλλον; Για τις αλλαγές που θα γίνουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις;

Εγώ. Ξεκινήσαμε ήδη και πήρα κάποιες αποφάσεις. Ξεκίνησα. Μία από αυτές – και το ξέρει όλο το προσωπικό – είναι ότι ξεκίνησα να είμαι παραπάνω εμπλεκόμενος στην καθημερινή δουλειά, στις καθημερινές ευθύνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι ξεκίνησαν να κάνουν report κοντά μου. Ξεκινήσαμε από την περασμένη Πέμπτη και έχω εβδομαδιαίες συναντήσεις με όλους τους μάνατζερς. Θα έχω περισσότερη εμπλοκή στις καθημερινές διεργασίες.  

Πώς και το αποφασίσατε αυτό;

Για πολλούς λόγους. Όπως είπατε, δεν νιώθω ότι οι τελευταίες χρονιές πήγαν καλά και θέλω να δω από πρώτο χέρι εγώ τι μπορώ να κάνω προσωπικά, να βελτιώσουμε τις πιθανότητες να έχουμε παραπάνω επιτυχίες. Δε σημαίνει ότι θα το πετύχω, αλλά τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα εγώ προσωπικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για να το ξεκαθαρίζουμε, για τον κύριο Γρηγόρη και τον κύριο Ταραπουλούζη, οι οποίοι δέχονται πάρα πολύ κριτική καθημερινά, θα αλλάξει κάτι στα καθήκοντα τους, στον τρόπο που δουλεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Αυτά θα είναι κάποια εσωτερικά θέματα που αν υπάρχουν αλλαγές και όταν υπάρχουν, θα ανακοινωθούν για να ξέρει ο κόσμος τι αλλάζει.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον προγραμματισμό.

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ