Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης, σχολιάζει με καυστικό τρόπο την ανάλυση από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ, των φάσεων του αγώνα της «Κυρίας» με αντίπαλο την Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Πάγια πολιτική μας είναι να αποφεύγουμε, τουλάχιστον δημόσια, το σχολιασμό του κεφαλαίου διαιτησία και το τηρησαμε ακόμα και σε περιπτώσεις εξόφθαλμων αδικιών κατά της ομάδας μας. Σε κανένα όμως δεν επιτρέπουμε να εμπαίζει τη νοημοσύνη τη δική μας αλλά και των οπαδών μας.

Η ανάλυση από την επιτροπή διαιτησίας των φάσεων του περασμένου αγώνα μας, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αφορά πολύ περισσότερο τους επικεφαλής της διαιτησίας από τους ίδιους τους διαιτητές.

Η σχετική ανάλυση καλύπτει τον VARίστα που έκανε τα στραβά μάτια σε καθαρή κόκκινη κάρτα πάνω στον Τεχέρα ενώ ανακαλύπτει και αποβολή δικού μας ποδοσφαιριστή σε φάση που δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης!

Είναι απαράδεκτο ένα τμήμα διαιτησίας, που ειρήσθω εν παρόδω κοστίζει στην Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση στις ομάδες ένα πολύ μεγάλο ποσό ετησίως, να προχωρεί σε ανάλυση φάσεων που ουδόλως σχετίζεται με τα πραγματικά γεγονότα.

Η ηγεσία της ΚΟΠ καλείται να επιληφθεί του θέματος και να βρει τις λύσεις πριν τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατέθεσε συνδυασμό ο Χρήστος Χατζηστεφάνου ενόψει της Εκλογικής Γ.Σ. της 10ης Μαΐου - Η ανακοίνωση της «Κυρίας»-ThemaSports
07/05 @ 18:33

Κατέθεσε συνδυασμό ο Χρήστος Χατζηστεφάνου ενόψει της Εκλογικής Γ.Σ. της 10ης Μαΐου - Η ανακοίνωση της «Κυρίας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει ότι έληξε σήμερα (07/05) στις 18:00, η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2024.

Έχει δρόμο η ανάληψη της εξουσίας από τους «Λεμεσιανούς»… -ThemaSports
07/05 @ 13:24

Έχει δρόμο η ανάληψη της εξουσίας από τους «Λεμεσιανούς»…

Την προσεχή Παρασκευή (10/5) είναι προγραμματισμένη η συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει τη νέα διοίκηση ο συνδυασμός που θα κατεβάσει ο συνδυασμός υπό τον Χρήστο Χατζηστεφάνου…

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του-ThemaSports
05/05 @ 16:45

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ΜΑΧΗΤΩΝ για εξόφληση του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλους», ο Λούκας Φανιέρος.

Γιορτάζει ο Κεραυνός!-ThemaSports
05/05 @ 10:15

Γιορτάζει ο Κεραυνός!

Ευχές της Ανόρθωσης στον εορτάζων Ανδρέα Κεραυνό

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση! -ThemaSports
04/05 @ 13:01

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση!

Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών θέτουν σε δημοπρασία τη συλλεκτική μπάλα με τις αυθεντικές υπογραφές μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ με τα κυανόλευκα.

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ