Τράβηξε εξάσφαιρο και έφυγε για προημιτελικά η Ρεν!

Τράβηξε εξάσφαιρο και έφυγε για προημιτελικά η Ρεν!

Η Ρεν διέλυσε με 6-1 τη Σοσό εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Φύλλο και φτερό έκανε τη Σοσό η Ρεν, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν πέρασε… αέρα από το «Σταντ Ογκούστ Μπενάλ», αφού επικράτησε με το εμφατικό 6-1 και έγινε η πρώτη ομάδα της φάσης των «8» της διοργάνωσης.

Με τη Ρεν να μπαίνει με τα «μπούνια» και να καθαρίζει ματς και πρόκριση από το πρώτο μέρος, το φινάλε του οποίου την βρήκε να προηγείται με 4-0. Τα τέσσερα αυτά γκολ ήρθαν μάλιστα σε διάστημα 17 λεπτών, με τον Γκουιρί στο 24’ να ανοίγει το σκορ και ο Σαλάχ πέντε λεπτά μετά να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Καλιμουεντό, ο οποίος βρήκε δίχτυα δις σε έξι λεπτά (35’-41’) για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Ο Γκουιρί σκόραρε ξανά στο 47’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, με τη Σοσό να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 65’ με πέναλτι του Βιλτάρ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε δέκα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, όταν ο Μποριζό έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και την υπογραφή του στο τελικό 6-1.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ Champions League: Δείτε τα 26 γκολ και τα highlights της βραδιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ Champions League: Δείτε τα 26 γκολ και τα highlights της βραδιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα στιγμιότυπα της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με τους αγώνες της Τρίτης (09/12).