Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω επίθεσης παίκτη στον διαιτητή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σαλαμίνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Futsal στο κλειστό του Μετς, καθώς διακόπηκε λόγω έντασης και βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα. 

Με αφορμή ένα φάουλ, παίκτης της Σαλαμίνας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, βρίζοντάς τον, ενώ τον κουτούλησε ελαφρά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. 

 
 Στη συνέχεια, ένας οπαδός από την εξέδρα χωρίς διακριτικά ομάδας, πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι κι έναν αναπτήρα, χωρίς να πετύχει κάποιον από τους παίκτες. Όλα αυτά είχαν προκαλέσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο προπονητής της Σαλαμίνας κάλεσε τους παίκτες να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια, ενώ και ένας παίκτης της νησιώτικης ομάδας, που δεν βρισκόταν στην αποστολή, αλλά στην εξέδρα, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε του διαιτητές. Παίκτης της Σαλαμίνας υποστήριξε πως ένας αναπτήρας που έπεσε από την εξέδρα τον χτύπησε στο αυτί και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στις 23:35, με το σκορ να είναι 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και να απομένουν 1:25 για το τέλος.

 

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα αναφέρεται: «Στο 18 λεπτό παρατήρησα με κίτρινη κάρτα τον εκπρόσωπο της ομάδας Σαλαμίνας Ελευσινιώτη Χρήστο για διαμαρτυρία. Στο ίδιο λεπτό, μετά την παρατήρηση του παίκτη της ομάδας Σαλαμίνας κ. Τσιλκίταρο Ευάγγελο, τον απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι κινήθηκε απειλητικά απέναντί μου και με προσπάθησε να με χτυπήσει με το κεφάλι του. Επιπλέον με εξύβρισε, λέγοντάς μου «τι δίνετε σήμερα ρε γ@%$*, μ%^**@, τα έχετε κάνει π&$(@». Ο αποβληθείς παίκτης κατά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων. Την ίδια στιγμή, φίλαθλος χωρίς διακριτικά (μαύρη μπλούζα) πέταξε στον αγωνιστικό χώρο μπουκάλι και αναπτήρα δίχως να πετύχει κάποιον. Έπειτα, ο προπονητής της ομάδας της Σαλαμίνας, Νικολακόπουλος Διονύσης, παρότρυνε τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια. Μέρος των φιλοξενούμενων παικτών είχαν εισέλθει στον χώρο των αποδυτηρίων και κατά την επιστροφή τους ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Σαλαμίνας Πασσαλής Ευάγγελος μας δήλωσε ότι χτυπήθηκε στο δεξί αυτί από αναπτήρα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Σαλαμίνας, ο οποίος δεν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνος και βρισκόταν στην εξέδρα, Χατζηφωτίου Ηλίας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε τα εξής: «τα κάνατε πάλι π*&@&$, γ@&%^ το σπίτι μας».

Κατόπιν των ανωτέρω γεγονότων διέταξα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια. Πριν την επανέναρξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, μας ενημέρωσε η ιατρός του αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής της Σαλαμίνας, Πασσαλής Ευάγγελος, πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε εφημερεύον νοσοκομείο. Επισυνάπτεται σχετική ιατρική γνωμάτευση της ιατρού του αγώνα. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά την 23:35 ώρα ενώ απέμενε 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα με το σκορ να είναι 3-0 και τα φάουλ να είναι 5 και για τις δύο ομάδες. Επίσης η ομάδα Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 10μετρο χτύπημα πέναλτι. Αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέλαβε ο Ελευσινιώτης Ιωάννης, ο οποίος υπογράφει και το φύλλο αγώνα».

Δείτε το φύλλο αγώνα:

 

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!-ThemaSports
03/05 @ 21:05

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της φάσης των «8» του Champions League και πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης.

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!-ThemaSports
02/05 @ 14:09

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της.

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ