Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα από την Ομόνοια και για τη συνέχεια: «Η επόμενη ημέρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για το εκτόπισμα του Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα παρουσίασε μια ιδιαίτερη βελτίωση, όχι στα επίπεδα που θέλουμε να βλέπουμε τον Απόλλωνα. Προσπαθήσαμε, χάσαμε βαθμούς από έλλειψη καθαρού μυαλού. Με τον κ. Μάτσιν έχουμε κάνει μια αρκετά μεγάλη βελτίωση, έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας, όμως η 7η θέση είναι αποτέλεσμα από την 1η αγωνιστική μέχρι σήμερα. Στα περισσότερα ματς ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, όμως δεν είναι τυχαίο, οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Όταν δεν σκοράρεις και δεν μετουσιώσεις εύκολα σε γκολ τις ευκαιρίες, μένεις πίσω από τους στόχους. Είμαστε στο θεσμό του κυπέλλου και ευελπιστούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε και στοχεύουμε στην πρόκριση και την κατάκτηση του θεσμού. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο κύπελλο και από εκεί και πέρα να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Η θέση του Απόλλωνα είναι να διεξαχθεί ο αγώνας. Θα αναμένουμε την τελική ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή».

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν αξιοποιεί την έδρα της: «Οι αριθμοί δεν ψεύδονται. Όμως είναι κάποιες αδυναμίες που ήταν τόσο χτυπητές που δεν επέτρεψαν να εξαργυρώσουμε την υπεροχή μας. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλύτερος από τους αντιπάλους του, πλην από τον αγώνα με την Ανόρθωση. Δεν είναι όλα θέμα ατυχίας. Δεν εθελοτυφλούμε. Είναι ένας κύκλος που κάνει η ομάδα, δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τέτοια πορεία, όμως το θετικό είναι πως ο Απόλλωνας δημιούργησε ένα κορμό πάνω στον οποίο θα προσπαθήσει να πετύχει τη νέα σεζόν τους στόχους του. Έχουμε την ιστορία και την αξιοπρέπειά μας και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είναι και το κύπελλο όπως ανέφερα, και θα προσπαθήσουμε με την κατάκτησή του να αντιστρέψουμε την πορεία του πρωταθλήματος»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ: «Εκτός θα είναι οι Σιέλβικ, Κοστάκε Γιούρσεβιτς και με κάρτες ο Εκπολό».

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη… -ThemaSports
07/05 @ 08:09

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη…

Λίγο – πολύ έχει βγει προς τα έξω, πως σκέφτονται να πορευθούν στον Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά στο κεφάλαιο που αφορά τον άνθρωπο που θα έχει τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι.

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ