Ο Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μίλησε για την χθεσινή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αλλά και για τη συνέχεια του «μαραθωνίου».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και τον ένα βαθμό: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Είμασταν η ομάδα που κυνηγούσε το σκορ μετά το αυτογκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε από μια στημένη φάση. Μετά δεχθήκαμε και δεύτερο αυτογκόλ. Παρόλα αυτά, όχι μόνο ισοφαρίσαμε αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είχε καλές φάσεις και ο αντίπαλος όμως. Δείξαμε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι έχουμε βάθος και επιλογές»

Για τις φάσεις που απώλεσε η ομάδα: «Είχαμε δυο κλασικές φάσεις με Γκαρσία και Μιλίτσεβιτς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος είχε κι αυτός καλές φάσεις».

Τι κρατάει η ομάδα από το χθεσινό ματς: «Δείξαμε χθες πως θα είμαστε εκεί να διεκδικήσουμε τα πάντα. Βγάλαμε ποιότητα κόντρα σε ένα εξίσου ποιοτικό αντίπαλο».

Για την φάση του 86ου λεπτού που «φωνάζει» ο ΑΠΟΕΛ: «Για εμάς είναι ξεκάθαρη η εν λόγω φάση. Ευτυχώς που υπάρχει το VAR γιατί θα μιλούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Η μπάλα πέρασε εξ ολοκλήρου την γραμμή. Δεν θα σταθούμε άλλο σε αυτό»

Για τον στόχο του τίτλου: «Έχουμε ακόμα 13 ντέρμπι. 39 διαθέσιμους βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε ακόμα τρία μεγάλα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προπονητής της χρονιάς ο Ραν Μπεν Σιμόν-ThemaSports
13/05 @ 20:59

Προπονητής της χρονιάς ο Ραν Μπεν Σιμόν

Τους κορυφαίους για την σεζόν 2023/24 βραβεύει σήμερα η ΚΟΠ στην ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων. Σε αυτή τιμά, τις πρωταθλήτριες ομάδες, τους MVP, τους κορυφαίους προπονητές, τους πρώτους σκόρερ, τους πολυτιμότερους των Εθνικών ομάδων, τις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμβολή στις Εθνικές, ενώ θα δοθούν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που αξίζαμε, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή την ομάδα!»-ThemaSports
13/05 @ 15:02

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που αξίζαμε, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή την ομάδα!»

Ανάρτηση από τον Μπρούνο Γκάμα, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Δημητρίου: Τι είπε για προπονητή, προσθαφαιρέσεις και τηλεοπτικά-ThemaSports
13/05 @ 13:07

Δημητρίου: Τι είπε για προπονητή, προσθαφαιρέσεις και τηλεοπτικά

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του και την επόμενη ημέρα της αποτυχίας κατάκτησης του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική.

«Έχει γίνει κάποια προεργασία για το θέμα προπονητή - Κρατάμε το δέσιμο ομάδας-κόσμου»-ThemaSports
13/05 @ 11:31

«Έχει γίνει κάποια προεργασία για το θέμα προπονητή - Κρατάμε το δέσιμο ομάδας-κόσμου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Προσπάθεια για Ντιουνκού…-ThemaSports
13/05 @ 10:32

Προσπάθεια για Ντιουνκού…

Θα γίνει προσπάθεια από την ΑΕΚ για να κρατήσει τον Άλφα Ντιυνκού.

ΡΟΚΑ / ΛΙΣΤΑ-ThemaSports
13/05 @ 14:15

ΡΟΚΑ / ΛΙΣΤΑ

Ο Τσάβι Ρόκα παρά την απογοήτευση του, που η ΑΕΚ έμεινε στην 2η θέση συνεχίζει το ψάξιμο για τον αντί – Μπεν Σιμόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ