Έριξε «άκυρο» στον Μαρινάκη ο Ντε Χέα!

Έριξε «άκυρο» στον Μαρινάκη ο Ντε Χέα!

Παραμένει χωρίς ομάδα ο Νταβίδ Ντα Χέα, ο οποίος απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κι ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα τους προηγούμενους μήνες, είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, ακόμα δεν έχει αποφασίσει να πει το «ναι» καθώς φαίνεται πως δεν τον καλύπτουν είτε αγωνιστικά είτε οικονομικά. 

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η τελευταία ομάδα που προσέγγισε τον Ντε Χέα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία καθώς ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε με την προσφορά που έλαβε. 

Έτσι, η Φόρεστ προχώρησε στην απόκτηση του Βέλγου Ματ Σελς από τη Στρασμπούρ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΦΟΒΕΡΗ στιγμή - Η Ανόρθωση δεν θα ξεχάσει ποτέ την ιστορική κίνηση fair play του Άρη! (ΦΩΤΟΣ)

ΦΟΒΕΡΗ στιγμή - Η Ανόρθωση δεν θα ξεχάσει ποτέ την ιστορική κίνηση fair play του Άρη! (ΦΩΤΟΣ)

Σε μια στιγμή γεμάτη μνήμη και συναίσθημα, η παλιά δόξα της Ανόρθωσης, Στέφανος Λυσάνδρου, μόλις ανέβηκε στο βήμα στο Monte Caputo, επέλεξε να ταξιδέψει τον κόσμο πίσω στον χρόνο, θυμίζοντας ένα ξεχωριστό ιστορικό γεγονός που σφράγισε τις διαχρονικές, εξαίρετες σχέσεις ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Άρη. Ένα γεγονός που ξεπερνά το ποδόσφαιρο και αγγίζει τις αξίες του αθλητισμού.