Φώτης Μιλτιάδους

Πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Ματσίν απέναντι στην Ομόνοια, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Απόλλωνας γνώρισε άλλη μια ήττα εντός έδρας, η οποία έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα εξάδας που έκαναν στη Λεμεσιανή ομάδα και υπέγραψε μια αποτυχημένη χρονιά (τουλάχιστον στον θεσμό του πρωταθλήματος).

Δεν ξεκίνησε με το δεξί την χρονιά, ωστόσο η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς διέγραψε το κακό ξεκίνημα και με νικηφόρο σερί «πάτησε» πρώτος και έστειλε ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους του.

Την 9η αγωνιστική ήρθε η ήττα από την Πάφο στο «Αλφαμέγα» και έπειτα κατρακύλα για τη Λεμεσιανή ομάδα...

Μέτρησε στους επόμενους 15 αγώνες πρωταθλήματος, 7 ήττες, 4 ισοπαλίες και 4 νίκες. Τελευταία του νίκη εντός έδρας, ήταν στις 8 Οκτωβρίου 2023!

Μια έδρα η οποία αποτελούσε φόβητρο για κάθε αντίπαλο... ωστόσο στην τελική έφευγαν με το «διπλό». Ηττήθηκε εντός έδρας από Ανόρθωση, ΑΕΚ, Ομόνοια, Άρη, Πάφο και Σαλαμίνα, ενώ πήρε ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΖ και Οθέλλο. Νίκησε Δόξα, ΑΕΛ και Καρμιώτισσα ως γηπεδούχος.

Όλα τα πιο πάνω έχουν ως αποτέλεσμα να γραφτεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα, αφού θα τερματίσει πιο κάτω από την 6η θέση για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2004-2005!

Πλέον αναμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Κύπελλο και αν τελικά θα γίνει ο αγώνας, τελευταία ελπίδα για την Λεμεσιανή ομάδα είναι η κατάκτηση του Κυπέλου, ώστε να μην μείνει για 2η συνεχόμενη χρονιά εκτός Ευρώπης.

Η πορεία της ομάδα τις τελευταίες δύο σεζόν δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Την περσινή σεζόν έμεινε για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης επί προεδρίας Νίκου Κίρζη και φέτος μένει για πρώτη φορά εκτός εξάδας. Τα λάθη που έγιναν αρκετά στο διάστημα αυτό, η επόμενη χρονιά θα δείξει αν έμαθαν από αυτά...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμ του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 14:36

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμ του Απόλλωνα

Ο επικεφαλής αποκατάστασης στο ιατρικό τιμ του Απόλλωνα, Χρήστος Εμμανουήλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ.

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ