Πρόκριση για την Μπρέντφορντ - Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας
Η Μπρέντφορντ «σφράγισε» το εισιτήριο, καθώς επικράτησε με 0-1 της Μάκλεσφιλντ. Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του FA Cup.




Μίλησε για πολλά, όμως εκείνο που ξεχώρισε, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ήταν η ομολογία του για τη ζωή του στην Ανδαλουσία. Όπως αναφέρει σε παρασκηνιακή στήλη η εφημερίδα «Eldesmarque», «ο Παπασταθόπουλος συγκίνησε τους οπαδούς της Μπέτις όταν αποκάλυψε ότι ζει μόνος του στη Σεβίλλη με την οικογένειά του να είναι μακριά».
«Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα, δεν είναι εύκολο για μένα, έχω τρία παιδιά», δήλωσε ο Παπασταθόπουλος.
«Πόσο με έχει στεναχωρήσει ο Σωκράτης, που λέει ότι είναι μόνος εδώ. Φαίνεται υπέροχος τύπος. Καλείστε να φάτε το στιφάδο και την κρέμα της μητέρας μου για επιδόρπιο όποτε θέλετε», ανέφερε μία φίλη της Μπέτις στα social media. Ενώ μία άλλη επισήμανε: «Ο Σωκράτης είναι καλόςΛυπάμαι πολύ που λέει ότι είναι μόνος εδώ, αυτό τον τιμά ακόμα περισσότερο. Σ' αγαπώ Σωκράτη, σε ευχαριστώ που ήρθες και που βοήθησες».
«Μου άρεσε πολύ ο Σωκράτης, τι ιδιοφυΐα», έγραψε χρήστης του Twitter και φίλος της Μπέτις. «Ο Σωκράτης φαίνεται καλός, μου άρεσε η συνέντευξη», ανέφερε ένας άλλος.
Δείτε μερικά μηνύματα:


sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις