Το παράπονο του Παπασταθόπουλου που συγκίνησε τους οπαδούς της Μπέτις

Το παράπονο του Παπασταθόπουλου που συγκίνησε τους οπαδούς της Μπέτις

Την περασμένη Πέμπτη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που εσχάτως αγωνίζεται στην Μπέτις, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Σεβίλλης.

Μίλησε για πολλά, όμως εκείνο που ξεχώρισε, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ήταν η ομολογία του για τη ζωή του στην Ανδαλουσία. Όπως αναφέρει σε παρασκηνιακή στήλη η εφημερίδα «Eldesmarque», «ο Παπασταθόπουλος συγκίνησε τους οπαδούς της Μπέτις όταν αποκάλυψε ότι ζει μόνος του στη Σεβίλλη με την οικογένειά του να είναι μακριά».

«Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα, δεν είναι εύκολο για μένα, έχω τρία παιδιά», δήλωσε ο Παπασταθόπουλος.

 Μάλιστα, μόλις άκουσαν αυτά τα λόγια, οι οπαδοί της Μπέτις αντέδρασαν στα κοινωνικά δίκτυα με συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον Σωκράτη και μάλιστα προσωπική πρόσκληση. 
 

«Πόσο με έχει στεναχωρήσει ο Σωκράτης, που λέει ότι είναι μόνος εδώ. Φαίνεται υπέροχος τύπος. Καλείστε να φάτε το στιφάδο και την κρέμα της μητέρας μου για επιδόρπιο όποτε θέλετε», ανέφερε μία φίλη της Μπέτις στα social media. Ενώ μία άλλη επισήμανε: «Ο Σωκράτης είναι καλόςΛυπάμαι πολύ που λέει ότι είναι μόνος εδώ, αυτό τον τιμά ακόμα περισσότερο. Σ' αγαπώ Σωκράτη, σε ευχαριστώ που ήρθες και που βοήθησες».

«Μου άρεσε πολύ ο Σωκράτης, τι ιδιοφυΐα», έγραψε χρήστης του Twitter και φίλος της Μπέτις. «Ο Σωκράτης φαίνεται καλός, μου άρεσε η συνέντευξη», ανέφερε ένας άλλος. 

Δείτε μερικά μηνύματα:

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τέμπη–Δίκη για τα βίντεο: Εν μέρει αποβολή της πολιτικής αγωγής πρότεινε η εισαγγελέας

Τέμπη–Δίκη για τα βίντεο: Εν μέρει αποβολή της πολιτικής αγωγής πρότεινε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτή η δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας μόνο για το αδίκημα της υπεξαγωγής και για όσους συγγενείς δήλωσαν πως παρίστανται για ηθική βλάβη.