ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 στο ΓΣΠ για την 23η αγωνιστική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ομάδα του Σα Πίντο σκόραραν οι Ντβάλι και Πέτροβιτς, ενώ για την ΑΕΚ οι Τρισκόφσκι και Σάντσεθ.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε φουριόζο στον αγώνα, αφού σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό και πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντβάλι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κτυπάει στον Λέδες και να περνά πάνω από τον Πίριτς, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει γερό προβάδισμα, κάνοντας το 2-0. Ο Κβιλιτάια με κάθετη πάσα βρήκε τον Βιγιαφάνιες ο οποίος έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Εκεί που έπρεπε να τελειώσει την φάση, του έφυγε λίγο το κοντρόλ και πέφτοντας έκανε το πλασέ, το οποίο σταμάτησε ο Πίριτς.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει και να κρατάει περισσότερο την μπάλα. Κυκλοφορούσε στον χώρο του κέντρου, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε καλά τους διαδρόμους και δεν μπορούσε να απειλήσει η ομάδα του Μπεν Σιμόν.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια φάση πριν την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+2. Αρχικά απείλησε η ΑΕΚ με σουτ του Ντίμερς εκτός περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε ο Μπέλετς, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία του μετά την εκτέλεση του κόρνερ, καθώς έφυγε στην αντεπίθεση με τον Ντονγκαλά, ο οποίος έδωσε αριστερά στον Μαρκίνιος και έκανε την σέντρα σημαδεύοντας τον Κβιλιτάια, με τον Γεωργιανό να κάνει το μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ βρήκε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Αρχικά στο 53ο λεπτό ο Ντάλσιο από δεξιά εκτός περιοχής, έφερε την μπάλα στο αριστερό και έκανε το σουτ με εσωτερικό φάλτσο. Ο Πίριτς εκτινάχθηκε και άγγιξε την μπάλα, στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Πίριτς έπιασε αέρα στην έξοδο και ο Τσεμπάκ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα με το κεφάλι. Ο Γκάρθια έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα, με τον Πίριτς να ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 77ο λεπτό η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τρισκόφσκι. Η ομάδα του Μπεν Σιμόν κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, εκτελέστηκε με βαθιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ο Μιλίτσεβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα, με την οποία συνδέθηκε ο Τρισκόφσκι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΑΠΟΕΛ βρήκε το γκολ και έκανε το 2-1. Ο Μεχρί εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Πέτροβιτς έκανε το περίτεχνο τακουνάκι με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίκτυα. Ο Μιλίσεβιτς που ήταν πάνω στην γραμμή προσπάθησε να διώξει αλλά δεν τα κατάφερε, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 86ο λεπτό με την ΑΕΚ να μην τα βάζει κάτω, βρήκε το γκολ και την ισοφάριση. Ο Τόνγκια σέντραρε από αριστερά, ο Σάντσεθ έκανε την κεφαλιά, ο Μπέλετς απογειώθηκε και έδιωξε. Μετά από έλεγχο που έγινε για την φάση, το VAR ενημέρωσε τον ρεφ ότι είχε περάσει η μπάλα την γραμμή στην κεφαλιά του Σάντσεθ, έτσι μέτρησε το γκολ και η ΑΕΚ ισοφάρισε!

Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά στο τέλος του, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, αλλά να παραμένει το 2-2.

LIVE: 

Τέλος αγώνα

Καθυστερήσεις 5 λεπτά.

88' Δώνης στη θέση του Μαρκίνιος.

86' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ και 2-2. Ο Τόνγκια σέντραρε από αριστερά, ο Σάντσεθ έκανε την κεφαλιά, ο Μπέλετς απογειώθηκε και έδιωξε. Μετά από έλεγχο που έγινε για την φάση, το VAR ενημέρωσε τον ρεφ ότι είχε περάσει η μπάλα την γραμμή στην κεφαλιά του Σάντσεθ, έτσι μέτρησε το γκολ και η ΑΕΚ ισοφάρισε! 

84' Λόπες αντί του Ρομπέρζ.

82' ΓΚΟΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ και 2-1. Ο Μεχρί εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Πέτροβιτς έκανε το περίτεχνο τακουνάκι με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίκτυα. Ο Μιλίσεβιτς που ήταν πάνω στην γραμμή προσπάθησε να διώξει αλλά δεν τα κατάφερε, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

80' Διπλή αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Μέσα Σατσιάς και Ζεφτέ, εκτός Σούσιτς και Τσεμπάκ.

77' ΓΚΟΟΛ για την ΑΕΚ και 1-1. Η ομάδα του Μπεν Σιμόν κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, εκτελέστηκε με βαθιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ο Μιλίτσεβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα, με την οποία συνδέθηκε ο Τρισκόφσκι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

76' Κίτρινη στον Τσεμπάκ.

76' Επικίνδυνο γύρισμα του Ντονγκαλά από δεξιά, απέκρουσε ο Πίριτς και στην συνέχεια έδιωξε η άμυνα της ΑΕΚ.

73' Τομανέ και Μεχρί παίρνουν τις θέσεις των Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες.

72' Τρισκόφσκι στην θέση του Σολ.

70' Ο Σάντος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, δεν απείλησε τον Μπέλετς. 

66' Κίτρινη στον Σάντσεθ.

59' Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα οι Σάντσεθ και Σάντος, εκτός οι Φαράζ και Ντιουνκού.

56' Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Εκτέλεση φάουλ από δεξιά για το ΑΠΟΕΛ, ο Πίριτς έπιασε αέρα στην έξοδο και ο Τσεμπάκ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα με το κεφάλι. Ο Γκάρθια έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα, με τον Πίριτς να ήταν εξουδετερωμένος.

55' Κίτρινη στον Μπεν Σιμόν για διαμαρτυρίες. 

53' ΔΟΚΑΡΙ για το ΑΠΟΕΛ! Ο Ντάλσιο από δεξιά εκτός περιοχής, έφερε την μπάλα στο αριστερό και έκανε το σουτ με εσωτερικό φάλτσο. Ο Πίριτς εκτινάχθηκε και άγγιξε την μπάλα, στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Αλλαγή για την ΑΕΚ. Γκιούρτσο αντί του Πονς.

Τα στατιστικά του ημιχρόνου

Τέλος ημιχρόνου

45+2 Αντεπίθεση από τον ΑΠΟΕΛ, ο Μαρκίνιος έκανε την σέντρα με στόχο τον Κβιλιτάια, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 

45+2 Καλό σου του Ντίμερς, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπέλετς. 

Καθυστερήσεις 2 λεπτά

37' Τόνγκια και Γκαρσία συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα δίπλα από την εστία του Μπέλετς.

25' Χαμηλός ο ρυθμός του αγώνα. Η ΑΕΚ κρατάει την μπάλα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε τους διαδρόμους.

Το ίδιο σκηνικό...

16′ Επικίνδυνη σέντρα του Ντίμερς, πρόλαβε ο Τσεπάκ να διώξει σε κόρνερ προτού η μπάλα φτάσει στον Τόνγκια.

10' Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Ο Κβιλιτάια με κάθετη πάσα βρήκε τον Βιγιαφάνιες ο οποίος έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Εκεί που έπρεπε να τελειώσει την φάση, του έφυγε λίγο το κοντρόλ και πέφτοντας έκανε το πλασέ, το οποίο σταμάτησε ο Πίριτς.

Μπήκε φουριόζο το ΑΠΟΕΛ… 1-0 στο 4ο λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύνθημα για πρωτάθλημα από τους ΑΠΟΕΛίστες μετά το 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

4' ΓΚΟΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ και 1-0. 

Έναρξη αγώνα

Ενδεκάδες:

ΑΠΟΕΛ (Ζ.Ντομίνγκες): Μπέλετς, Τσεμπάκ (80' Σατσιάς), Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς (80' Ζέφτε), Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες (73' Μεχρί), Ντονγκαλά, Μαρκίνιος (88' Δώνης), Κβιλιτάια (73' Τομανέ).

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Καραμανώλης, Εφραίμ, Γουίλσον, Πολυκάρπου, Σαρφό.

 

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού (59' Σάντσεθ), Ρομπέρζ (84' Λόπες), Μιλίτσεβιτς, Γκαρθία, Λέδες, Πονς (46' Γκιούρτσο), Ντίμερς, Τόνγκια, Φαράζ (59' Σάντος), Σολ (72' Τρισκόφσκι). 

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Καπτούμ, Ναούμ, Μάμας.

 

Δευτέρα, 05.02.2024 / 19:00
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Kehlet Jakob
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας


Tags
LIVE
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Σουτάρει ο Στρούσκι, η μπάλα κοντράρει στον Αρτυματά και... 0-2 ο Άρης - Δείτε το γκολ-ThemaSports
11/05 @ 19:49

ΒΙΝΤΕΟ: Σουτάρει ο Στρούσκι, η μπάλα κοντράρει στον Αρτυματά και... 0-2 ο Άρης - Δείτε το γκολ

Στο 38ο λεπτό του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Άρη, η Λεμεσιανή ομάδα έκανε το 0-2 με αυτογκόλ του Αρτυματά.

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα για τον Άρη με μακρινό σουτ του Γκομίς - Δείτε το 0-1-ThemaSports
11/05 @ 19:26

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα για τον Άρη με μακρινό σουτ του Γκομίς - Δείτε το 0-1

Στο 16ο λεπτό του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Άρη, η Λεμεσιανή ομάδα άνοιξε το σκορ (0-1) με μακρινό σουτ του Γκομίς.

«Πάγωσε» το ΓΣΠ ο Φαράζ… απάντησε μετά από τέσσερα λεπτά ο Μαρκίνιος (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
11/05 @ 19:22

«Πάγωσε» το ΓΣΠ ο Φαράζ… απάντησε μετά από τέσσερα λεπτά ο Μαρκίνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό του ντέρμπι, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά απάντησε ο ΑΠΟΕΛ!

Το θέλουν και οι δύο... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
11/05 @ 17:51

Το θέλουν και οι δύο... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα είπαν πριν την έναρξη του αγώνα, Άνδρος Καραπάτακης και Πρόδρομος Πετρίδης.

LIVE: Πάφος FC - Ομόνοια 0-1 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
11/05 @ 20:09

LIVE: Πάφος FC - Ομόνοια 0-1 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Πάφος FC υποδέχεται την Ομόνοια(19:00) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

Το Promo ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής Match Day από την Cablenet για τα τρία αποψινά παιχνίδια-ThemaSports
11/05 @ 14:57

Το Promo ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής Match Day από την Cablenet για τα τρία αποψινά παιχνίδια

Δελτίο Τύπου από την Cablenet, με αφορμή τους τρεις αποψινούς (19:00) αγώνες που θα προβληθούν από τα Αθλητικά Κανάλια Cablenet Sports.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ