ΑΣΟΛ - Το αγωνιστικό της εβδομάδας 05-11/02

ΑΣΟΛ - Το αγωνιστικό  της εβδομάδας 05-11/02

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (05/02 – 11/02) τέσσερα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Ανόρθωση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας βρίσκεται 2-0 μπροστά στις νίκες και χρειάζεται ακόμη δύο για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών υποδέχεται τον Δίας Έμπας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας και θα αρχίσει στις 11:00».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Υπάρχει ζωή στην Εσπανιόλ! Ενάμιση μήνα μετά την τελευταία της νίκη η ομάδα από την Καταλονία, χαμογέλασε ξανά, κάνοντας το απόλυτο «ριφιφί» στην έδρα της Βιγιαρεάλ (0-1).