Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, μετά τον θρίαμβο (2-0) του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται, πλέον, στο -9 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, που νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2) και παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία μετά και την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες πια δεδομένα έχουν χάσει πάρα πολύ έδαφος στη μάχη του τίτλου, με τους άλλους τρεις να ξεφεύγουν!

Ο «δικέφαλος του Βορρά», πιο συγκεκριμένα, έχει 50 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι δεύτερη με 48 και ενώ την ερχόμενη Κυριακή έχουμε το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα. Όσο για τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» παρέμειναν με το «τρίποντο» επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους στο -3 από την κορυφή και στον πόντο από την «Ένωση», αυξάνοντας και εκείνοι τη διαφορά τους από τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης «στροφής».

Η βαθμολογία:

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!-ThemaSports
30/04 @ 18:22

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Οι Legends 2004 κορυφώνουν τους εορτασμούς για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας, με σπουδαίο αγώνα στη Γερμανία!

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;-ThemaSports
30/04 @ 17:44

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;

Η ΔΕΑΒ επισήμανε επίσημα πως καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα, για όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στην 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα-ThemaSports
30/04 @ 14:54

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Ο Αλέξης Κούγιας καλεί την ΕΠΟ και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσουν σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
30/04 @ 10:17

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό

Οι "φωνές" για άμεση αλλαγή στον Παναθηναϊκό κι η αντικειμενική δυσκολία γι’ αυτό το σενάριο, η προσπάθεια αποφόρτισης της κατάστασης κι η έρευνα για τον προπονητή της επόμενης χρονιάς.

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!-ThemaSports
30/04 @ 09:33

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ