Χάρη στα τέρματα των Νίκα και Κουάδρα, ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 υποδεχόμενος τον Ηρακλή και συνέχισε να προελαύνει στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χωρίς… φρένο το τρένο του Λεβαδειακού!
Η ομάδα της Βοιωτίας... περιορίστηκε (βάσει των ευκαιριών της) στο 2-0 υποδεχόμενη τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, σημειώνοντας έτσι την 5η σερί της νίκη.
Αποτέλεσμα φυσικά που τη διατηρεί στην κορυφή (42β.) και στο +3 από την ΑΕΛ, η οποία αυτή την ώρα παίζει με την Κοζάνη. Από την άλλη, ο Ηρακλής έμεινε 9ος (18β.).
Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και σιγά-σιγά άρχισε να φτιάχνει και τις πρώτες του μεγάλες φάσεις, όπως εκείνες των Κουάδρα (14') και Γιαννιώτα (19'). Εντέλει, βρήκε δίχτυα στο 21', με τον δανεικό από τον Παναθηναϊκό, Γιώργο Νίκα, να πλασάρει εξαιρετικά στην κίνηση για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο 39', όταν ο Τσάπρας έπιασε την κεφαλιά, ο Παλαβράκης απέκρουσε, με την μπάλα εν συνεχεία να βρίσκει και στο δοκάρι. Ωστόσο, ο Κουάδρα ήταν σε μεγάλα κέφια και ήρθε στο 42' να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με ωραία κίνηση και πλασέ.
Ο Λεβαδειακός είχε τις στιγμές του και στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βήχου στο 62'.
Την ίδια στιγμή, οι Βοιωτοί δεν δέχονταν καμία απειλή και αφού δεν διεύρυναν το υπέρ τους σκορ, αυτό έμεινε στο 2-0 μέχρι το φινάλε προσθέτοντας ακόμα ένα «τρίποντο» στο… σακούλι τους.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
28/05 @ 15:25
Τίτλους τέλους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
BEST OF THEMASPORTS