Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκρινε τη ματσάρα των Πέλικανς με τους Σπερς, σκοράροντας το νικητήριο καλάθι και φιγουράροντας στην κορυφή του NBA Top-10 από τους δέκα αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3/2.
Οι Πέλικανς επικράτησαν των Σπερς με 113-114 χάρη στον Ζάιον Γουίλιαμσον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους σημειώνοντας μάλιστα το νικητήριο layup ανάμεσα στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και άλλους δυο παίκτες των Τεξανών στα 3.8" για το φινάλε.
Όσον αφορά το Νο.1 του φετινού NBA Draft, o «Wemby» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 κοψίματα αλλά και 6 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής.
Έτσι ο Γουίλιαμσον φιγουράρει στην κορυφή του NBA Top-10. Στο Νο.2 βρίσκεται η απίθανη πάσα του Τρέι Γιανγκ στον Οκόνιου, στη νίκη των Χοκς επί των Σανς.
99 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΑΠΟΕΛ. Η ιστορία για την ομάδα της πρωτεύουσας ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 1926 στο ζαχαροπλαστείο του Χαράλαμπου Χ΄Ιωάννου στην οδό Λήδρας.
Μια ανάρτηση με πολλαπλούς αποδέκτες και αινιγματικό περιεχόμενο πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκαλώντας ερωτηματικά για το αν συνδέεται με τις τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ.
Με στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως απομένει η απόκτηση ενός ψηλού καθώς «έχουμε 12 και είναι όλοι τραυματίες».
Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησαν άμεσα στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, με τον αρχηγό να παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το 2027!