Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέτοιες Κυριακές δεν θέλουν καν εισαγωγή. Μπαίνουμε απευθείας στο ψητό. Έχουμε και λέμε: Ανόρθωση-Πάφος και Απόλλωνας-Ομόνοια εντός συνόρων.

Προχωράμε στα υπόλοιπα: Άρσεναλ-Λίβερπουλ, ΠΑΟ-Ολυμπιακός, Ίντερ-Γιουβέντους και Αταλάντα-Λάτσιο.

Έξι σούπερ ντέρμπι που καθηλώνουν τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΦΟΣ (16:00)

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ακόμα είναι νωρίς φυσικά, αλλά είναι δύσκολο με τα υπάρχοντα αγωνιστικά δεδομένα να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Η «Κυρία» προέρχεται από την αναπάντεχη ήττα από την Δόξα (αναβλήθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΖ) και θέλει να κλείσει άμεσα αυτή την κακή παρένθεση. Η Πάφος παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της και στο τελευταίο παιχνίδι ισοφάρισε στα χασομέρια… τον Απόλλωνα (1-1). Στις στοιχηματικές αγορές, η Πάφος είναι το ελαφρύ φαβορί με το διπλό της να πληρώνει 2.40 και ο άσσος της Ανόρθωσης 2.80. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.40. Υψηλές αποδόσεις έχουν και οι Διπλές Ευκαιρίες του αγώνα και θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε σύστημα με παρολί στην «ΒοοkieCo»: (1Χ) στο 1.54 και (Χ2) στο 1.41. Στα γκολ… φαβορί το under 2,5 στο 1.70 και το αντίστοιχο over στο 2.10. Το (G/G) προσφέρεται στο 1.80 και το (N/G) στο 1.95. Το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τον άσσο, έχει απόδοση 6.15 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 4.99 στην «ΒοοkieCo».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Αλλιώς ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έχουν έρθει. Αμφότερες παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα θα κρίνει πολλά. Ουσιαστικά για να ελπίζει ο Απόλλωνας για είσοδο στο πρώτο γκρουπ επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει στους δύο βαθμούς την διαφορά από τους «πράσινους», αλλιώς το έργο του θα γίνει δυσκολότερο. Από την άλλη η Ομόνοια όλο και προβληματίζει περισσότερο. Με διπλό στην Λεμεσό, κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για θέση στην πρώτη εξάδα και ακολούθως θα στοχεύει για έξοδο στην Ευρώπη μέσω των πλέι-οφ. Λογικά λόγω έδρας, ο Απόλλωνας είναι το φαβορί στο 2.10. Το διπλό ανεβαίνει μέχρι και το 3.50. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.30. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 1.70. Το αμφίσκορο πληρώνει 1.90 και εάν συνδυαστεί με το over 2,5 γκολ στο ματς, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.40. Ο άσσος σε συνδυασμό με το 1-3 γκολ, έχει απόδοση 2.35 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.55!

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30)

Τα λένε μεταξύ τους δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Διεκδικούν και αυτές τον τίτλο του πρωταθλητή και πάντοτε τα μεταξύ τους παιχνίδια κρύβουν φοβερές συγκινήσεις. Είναι σούπερ ντέρμπι πραγματικά και το αναμένουμε με ανυπομονησία. Ο νικητής παίρνει και τεράστια δυναμική για τη συνέχεια. Στις στοιχηματικές αγορές, ο άσσος είναι σε τιμές φαβορί και πληρώνει 2.06, λογικά λόγω έδρας. Mην ξεχνάμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Το διπλό προσφέρεται στο 3.18 και η ισοπαλία στο 3.63. Πολύ υψηλή απόδοση, έχει και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία, που πληρώνει 1.70. Στα γκολ… φαβορί το over 2,5 στο 1.56, καθώς μιλάμε για δύο φουλ επιθετικές ομάδες. Το (G/G) προσφέρεται στο 1.51 και εάν συνδυαστεί με το over 3,5 γκολ στο ματς, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.49. Η επιλογή DNB για τον άσσο, βρίσκεται στο 1.48 και για το διπλό στο 2.26. Το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τον άσσο, έχει απόδοση 3.49 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 5.17 στην «ΒοοkieCo».

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΑΤΣΙΟ (19:00)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μηδαμινές και το μαρτυράει άλλωστε και η βαθμολογία. Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων (πρώτος γύρος) επικράτησε εντός η Λάτσιο με 3-2. Απόψε θέλει να πάρει εκδίκηση η Αταλάντα και ο άσσος της πληρώνει 1.88. Το διπλό ανεβαίνει στο 3.79 και η ισοπαλία στο 3.40. Το under 2,5 γκολ πληρώνει 1.72 και το αντίστοιχο over 2.05. Στο 1.87 (G/G και N/G). To 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, πληρώνει 1.78 και το 4-6 3.30. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ στον αγώνα, έχει απόδοση 2.41 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 5.39. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ, έχει τιμή 2.54.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00)

Σούπερ «αιώνιο» ντέρμπι στην Ελλάδα και παράλληλα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» και από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα. Οι «πράσινοι» προέρχονται και από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εάν δεν επιστρέψουν στις επιτυχίες, τότε η υπόθεση τίτλος θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Με διπλό ο Ολυμπιακός «επιστρέφει» για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου. Να σημειώσουμε ότι το ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και αυτό παίζει την σημασία του. Ελαφρύ φαβορί η ομάδα του Φατίχ Τερίμ με τον άσσο να πληρώνει 2.29 και το διπλό 3.06. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.01. Στα γκολ… φαβορί το under 2,5 σε τιμή 1.61. Το αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.88 και το (N/G) στο 1.83. Η επιλογή DNB για τον άσσο, πληρώνει 1.57 και για το διπλό 2.06. Το να σκοράρει πρώτος ο ΠΑΟ, βρίσκεται στο 1.85 και ο Ολυμπιακός στο 2.15. Ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 γκολ, έχει απόδοση 2.86 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.76.

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Σούπερ ντέρμπι κορυφής στο Καμπιονάτο. Για πολλούς μία εκ των δύο ομάδων θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Με βάση αυτά που βλέπουμε, έχουν απόλυτο δίκαιο. Ακολουθεί η Μίλαν, αλλά είναι δύσκολο να μπει σφήνα σε Ίντερ και Γιουβέντους. Ο νικητής παίρνει προβάδισμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο 1-1. Οι «Νερατζούρι» είναι το φαβορί στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι, κυρίως λόγω έδρας. Ο άσσος πληρώνει 1.78 και το διπλό ανεβαίνει στο 4.24. Η ισοπαλία βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 3.40. Υψηλή απόδοση έχει και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία στο 1.89. Στα γκολ… φαβορί το under 2,5 στο 1.61. Το (G/G) πληρώνει 2.03 και το (N/G) 1.73. Η ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου, έχει τιμή 2.05. Ο άσσος σε συνδυασμό με το 1-3 γκολ στο ντέρμπι, έχει απόδοση 2.03 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.71. Το να σκοράρει πρώτη η Ίντερ και παράλληλα να κερδίσει τον αγώνα, πληρώνει 2.02 στην «ΒοοkieCo». Το να πετύχει γκολ πρώτη η «Κυρία» και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο, αυτός ο συνδυασμός, έχει απόδοση 8.54!

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αιώνιο» ντέρμπι για την Ευρώπη!-ThemaSports
19/05 @ 12:48

«Αιώνιο» ντέρμπι για την Ευρώπη!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ομόνοια ή Πάφος; Το Κύπελλο είναι μόνο για έναν!-ThemaSports
18/05 @ 12:45

Ομόνοια ή Πάφος; Το Κύπελλο είναι μόνο για έναν!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ ή θα κάνει back 2 back η ΑΕΚ; Ο τίτλος θα κριθεί στο... νήμα!-ThemaSports
19/05 @ 13:01

Θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ ή θα κάνει back 2 back η ΑΕΚ; Ο τίτλος θα κριθεί στο... νήμα!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ντέρμπι αιωνίων και… Ευρώπης με σούπερ προσφορά της In2Bet!-ThemaSports
19/05 @ 11:59

Ντέρμπι αιωνίων και… Ευρώπης με σούπερ προσφορά της In2Bet!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ο τελικός Κυπέλλου Κύπρου στην In2bet με μοναδική προσφορά!-ThemaSports
18/05 @ 11:58

Ο τελικός Κυπέλλου Κύπρου στην In2bet με μοναδική προσφορά!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πώς θα φτάσει η Φιορεντίνα στον ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό;-ThemaSports
17/05 @ 12:47

Πώς θα φτάσει η Φιορεντίνα στον ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ