Επεισόδια Απόλλων-ΑΕΛ: Στο Δικαστήριο 4 οπαδοί - Διάταγμα απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

Επεισόδια Απόλλων-ΑΕΛ: Στο Δικαστήριο 4 οπαδοί - Διάταγμα απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

Εναντίον τεσσάρων προσώπων καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, υπόθεση σε σχέση με υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Πρόκειται για άντρες ηλικίες 39, 28, 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, 2024.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 13/05/2024 και επέβαλε στους κατηγορούμενους όπως υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται μια φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα… 12 λεπτά δημοσιότητας του Λουκ Λόνγκλεϊ δεν αρκούσαν στον Μάικλ Τζόρνταν

Τα… 12 λεπτά δημοσιότητας του Λουκ Λόνγκλεϊ δεν αρκούσαν στον Μάικλ Τζόρνταν

Ήταν το γήπεδο, η αύρα. Ήταν οι παλιές… «κακές» μέρες, η ατμόσφαιρα. Κάθε φορά που ο Μάικλ Τζόρνταν πατούσε το πόδι του στο Ντιτρόιτ, το μάτι του «γυάλιζε».