Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημερώνει για το πόρισμα που παραδόθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας σχετικά με την Σκοποβολή και τα Σκοπευτήρια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι παρέδωσε σήμερα στον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Γιώργο Λ. Σαββίδη και στο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Σάββα Α. Αγγελίδη, πόρισμα σχετικά με την Σκοποβολή και τα Σκοπευτήρια, που αφορά ενδεχόμενο αδίκημα για πιθανό ασυμβίβαστο και πιθανή χειραγώγηση
αγώνων.
Το πόρισμα που συνοδευόταν από υποστηρικτικό υλικό 5,500 σελίδων και ηχητικό υλικό περατώθηκε από τους Ερευνώντες Λειτουργούς κ. Νίκο Νικολάου Μετζίτικο και Θεογνωσία Κουσπή.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
1 η Φεβρουαρίου 2024.
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS