Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Χριστόφορος Μιχαηλούδης ήταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ» .

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη κόντρα στον Οθέλλο για το πρωτάθλημα: «Ήταν μία νίκη που το σκορ δείχνει ότι ήταν άνετη, όμως δυσκολευτήκαμε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέτριοι, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος πετύχαμε το πρώτο τέρμα και στη συνέχεια τα πράγματα πήραν το δρόμο του. Μας φέρνει κοντά στον ΑΠΟΕΛ αυτή η νίκη, αφού εκμεταλλευτήκαμε και τις γκέλες των υπολοίπων. Συνεχίζουμε με το σερί νικών. Το είπαμε πολλές φορές, ο Άρης διαθέτει ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών που μπορεί να παίζουν στην ομάδα, υπάρχει βάθος στην ομάδα, ήταν ένας λόγος που το σύνολο κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να αντικαταστήσουν τις απουσίες τα καταφέρνουν περίφημα. Ο Σάβο ξεχώρισε στο παιχνίδι, με τον Άρη να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Από τις 22/1 μέσα σε έννεα μέρες δώσαμε τέσσερα ματς, άρα υπάρχει κούραση στα παιδιά. Μάλιστα, ταξιδέψαμε στο «Δασάκι» μία φορά, δίχως να παίξουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Άρης και μαθηματικά είναι στην πρώτη εξάδα, κάτι πολύ σημαντικό από τότε που ήρθε ο επενδυτής».

Για τον Άλβες: «Για τον τερματοφύλακα, ένιωσε ενόχληση στον τετρακέφαλο, σήμερα θα περάσει από MRI και περιμένουμε τις εξετάσεις».

Για την ενίσχυση του Άρη: «Δεν «καιγόμασταν να κάνουμε τέταρτη μεταγραφή. Ο προπονητής εάν θεωρούσε ότι υπάρχει ανάγκη για μεταγραφή, δεν υπήρχε λόγος να μην την κάνει. Οι τρεις μεταγραφές δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τώρα αλλά και την επόμενη φορά. Πλήρες είναι το ρόστερ του Άρη. Γίνεται καλή δουλειά στο τμήμα σκάουτινγκ, μάλιστα οι παίκτες που έρχονται προσφέρουν πολύ και άμεσα. Η ομάδα έχει ρόστερ και είναι μέσα στους στόχους της».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γιαγκό θα «πατήσει» Κύπρο το Σάββατο. Θα αποφασίσει ο Σπιλέφσκι εάν θα είναι στην αποστολή για τη δοκιμασία με τη Νέα Σαλαμίνα. Περιμένουμε και τον Μαγιαμπέλα, ενώ δεν θα αγωνιστεί με τη Νέα Σαλαμίνα ο Κοκόριν. Θα είναι μέσα με την Καρμιώτισσα. Επίσης, ο Καζού είναι αμφίβολος, ενώ ο Σουμάνσκι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Επιστρέφει ο Μπράουν, άρα ο Σπιλέφσκι θα έχει περισσότερες επιλογές. Για τον Στρούσκι, ο παίκτης αγωνίστηκε είναι και αυτός καλά πλέον».

Για την αλλαγή του Γκομίς: «Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, είναι καθαρά αλλαγή τακτικής από τον προπονητή της ομάδας».

Για την δοκιμασία με τον ΑΠΟΕΛ που έρχεται στο πρόγραμμα: «Πλέον ο Σπιλέφσκι έχει περισσότερες επιλογές. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αργεί στο πρόγραμμα. Έχουμε Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, ας μην ξεχνάμε ότι δεν κερδίσαμε τη συγκεκριμένη ομάδα ούτε την περσινή, ούτε τη φετινή περίοδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ