Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους για όλα όσα αφορούν την ομάδα του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα στις χθεσινές απουσίες της Πάφου βρισκόταν και ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος με βάση τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή της ομάδας Χάρη Θεοχάρους, έχασε το ντέρμπι για λόγους πειθαρχικού παραπτώματος.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του κυρίου Θεοχάρους:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν μας αφήνει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα, έστω και αν ισοφαρίσαμε στο τέλος. Ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πάλι δεν κάναμε ότι έπρεπε, σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο γιατί δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος. Αυτό στοίχισε στην επανάληψη, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήταν δύσκολο σε ένα βρεγμένο τερέν απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, δεν ήταν εύκολο να κερδίσεις».

Για τη διάρκεια της ομάδας: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας, αυτή η αλλοπρόσαλλη εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια ροή νικών και καλών εμφανίσεων. Είναι ανεξήγητο αυτό το πράγμα γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και δεν βγαίνει σε κάθε παιχνίδι. Η ευθύνη είναι όλων και του προπονητή και των παικτών, έγινε σοβαρή ενίσχυση τον Ιανουάριο, είμαστε από τις μόνες ομάδες που έκανε τις 4 μεταγραφές».

Γιατί δεν αγωνίστηκε ο Κανέ: «Έκανε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική να μείνει εκτός».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο βασικός στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, οι αρχικοί στόχοι ήταν πρωταγωνιστικοί, αυτοί θα αναθεωρηθούν μόνο όταν μαθηματικά δεν θα έχουμε πιθανότητες. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ανόρθωση εκτός έδρας, θα πάμε για να κερδίσουμε, να αλλάξει και η ψυχολογία ως προς το καλύτερο και πλέον δεν έχουμε πολλά περιθώρια λάθους».

Για το ματς της Ανόρθωσης: «Είναι μία δύσκολη έδρα το «Παπαδόπουλος» τα τελευταία δύο χρόνια αλλάξαμε κάποια πράγματα ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πάμε ενισχυμένοι στο ματς, ο προπονητής θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για να επιλέξει αποστολή και εντεκάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν τη διαφορά».

Για το ποιοι αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο: «Ακόμη ο Κοντρέρας δεν εγγράφηκε και θα αποφασιστεί σήμερα για το ποιος θα διαγραφεί».

Για το αν είναι ο Πελάτζιο: «Θεωρώ είναι πιο σωστό να το πει πρώτα ο τεχνικός διευθυντής στον παίκτη και μετά, έγινε μία πρώτη συζήτηση μαζί του και θα ενημερωθεί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ