«Mπλόκο» στην Οκλαχόμα για Νάγκετς - Πέρασαν με τρομερό Ντουράντ από το Μπρούκλιν οι Σανς (ΒΙΝΤΕΟ)
01.02.2024 - 08:29
Με τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να κάνει σπουδαίο ματς, οι Θάντερ λύγισαν 105-100 τους Νάγκετς που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιόκιτς, τη στιγμή που ο Ντουράντ οδηγούσε τους Σανς σε νίκη στο Μπρούκλιν.
Έλειπε για τους Νάγκετς ο Γιόκιτς, «χόρευε» ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ για την Οκλαχόμα!
Οι Θάντερ είχαν σε σπουδαία βραδιά τον 25χρονο Καναδό, ο οποίος με 34 πόντους εκτέλεσε τους πρωταθλητές, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 105-100.
Οι Νάγκετς, πάλεψαν το ματς και είχαν σε πολύ καλή βραδιά και τον Τσετ Χόλμγκρεν που έκανε double-double, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Βασίλιε Μίσιτς με 12 πόντους στην καλύτερη ως τώρα εμφάνιση του στο ΝΒΑ.
Παρέμεινε εκτός με πόνους στη μέση ο Γιόκιτς με τους Μάρεϊ, Γκόρντον και Τζάκσον να έχουν 16 πόντους και τον Πόρτερ να προσθέτει 15 ακόμη.
Στη 2η θέση πλέον οι Θάντερ με ρεκόρ 33-15, 4οι οι Νάγκετς με ρεκόρ 33-16.
Επέβαλε τον νόμο του στο Μπρούκλιν ο Κέβιν Ντουράντ! Ο Αμερικανός, επέστρεψε στην έδρα των Νετς και τους... εκτέλεσε με 33 πόντους.
Από κοντά τον ακολούθησε ο Γιουσούφ Νούρκιτς με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Ντέβιν Μπούκερ να προσθέτει 22 πόντους και τον Έρικ Γκόρντον 17 πόντους.
Από τους ηττημένους Καμ Τόμας είχε 25 πόντους, ο Μάικαλ Μπρίτζες 21 πόντους και ο Λόνι Γουόκερ 19 πόντους.
Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται να καταγράφονται γύρω από τον Φειδία, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν αποχωρήσει από την κούρσα των βουλευτικών εκλογών, σε μια κίνηση που προκαλεί έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις.