Πόλυς ΧαραλάμπουςΆνοιξε τα φτερά του για Ολλανδία ο Λοίζος Λοίζου, ένας από τους καλύτερους «καρπούς» των ακαδημιών της Ομόνοιας την τελευταία πενταετία. Η χρονική στιγμή που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Κύπρου, θεωρούμε ότι είναι σωστή…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με δεδομένο ότι γενικά ήταν καλούτσικη η μισή σεζόν με τα χρώματα της Ομόνοιας, ενώ δείχνει παράλληλα περισσότερη ωριμότητα σαν παίχτης. Πρέπει να του έχει εξηγήσει και ο μάνατζερ του Νικόλας Ραφαήλ, ότι οι απαιτήσεις στην ομάδα με τις καρδιούλες, είναι μεγαλύτερες από την Ομόνοια.
Ανεξαρτήτως, αν η Χέρενφειν, είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην χώρα της τουλίπας. Είναι στην 12η θέση της φετινής Εredivisie, από τις 18 ομάδες που συμμετέχουν.
«Είναι μια ομάδα που μπορώ να αναπτυχθώ και να κάμω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Λοίζου, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της μετεγγραφής του.
Το ότι πήγε δανεικός για πέντε μήνες, χωρίς να υπάρχει όπτιον αγοράς στην πλευρά του Ολλανδικού συλλόγου, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Ίσως λειτουργήσει ως κίνητρο για να προσπαθήσει περισσότερο να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες και το ταλέντο του…
Για να πείσει τους τεχνικούς υπεύθυνους της ομάδας, να κάμουν πρόταση στην Ομόνοια να τον κάμουν δικό τους το προσεχές καλοκαίρι, με ελευθέρα μετεγγραφή.
Διαφορετικά, είτε θα επιστρέψει στο νησί, είτε θα… μπει στο αεροπλάνο με προορισμό άλλη χώρα.
Καλό θα κάμει ίσως στον 20χρονο επιθετικό, ότι φεύγοντας από την Λευκωσία, θα αφήσει πίσω του, όλη αυτή την παραφιλολογία που υπήρχε, όποτε δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
*Το «Λόι» δεν το βγάλαμε μόνοι μας, ο ίδιος ο Λοϊζου, είπε στους ανθρώπους της νέας του ομάδας, ότι μπορούν να το αποκαλούν με αυτό… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις δηλώσεις του).
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 19:48
Στις πρώτες 10 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η Ομόνοια είχε τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα.
13/11 @ 16:39
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τα 23 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, που είναι η καλύτερη επίδοση των τελευταίων 20 χρόνων.
13/11 @ 14:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «On Air Review» με την Μαρία Βασιλειάδου μίλησε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος φούτσαλ της Ομόνοιας, Άγγελος Σακκάς.
13/11 @ 12:34
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος» με τους πράσινους να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση.
13/11 @ 08:38
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια με πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση, ξεχώρισε η παρουσία των Κουλιμπαλί και Άιτινγκ, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και δείχνουν ότι μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, προκαλώντας φυσικά ικανοποίηση στον Χένινγκ Μπεργκ, αφού πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες της... καλοκουρδισμένης «πράσινης μηχανής».
12/11 @ 16:22
Η Ομόνοια με βίντεο ανάρτησε πλάνα από την πρωινή προπόνηση.
BEST OF THEMASPORTS