Πλουτής: «Βόμβα στα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου»

Πλουτής: «Βόμβα στα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου»

Σχόλιο για τον διακοπέντα αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μιλώντας στη Cytavsion πριν από τη σέντρα του ματς με τον Οθέλλο.

«Η ΑΕΛ κατέθεσε ένσταση για αντικανονική αναβολή με ξεκάθαρο στόχο το παιχνίδι να οριστεί και να διεξαχθεί και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι και η τελική απόφαση. Πάγια και διαχρονική θέση της ΑΕΛ είναι ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι με πολιτικές παρεμβάσεις και αποφάσεις. Όπως λέμε και στην ένταση η πολιτική παρέμβαση είναι βόμβα στα θεμέλια του Κυπριακού ποδοσφαίρου γιατί είναι εναντίον των κανονισμών της UEFA».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στο γήπεδο μαζί οι δύο φίλοι για το Ομόνοια - Μπενφίκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο γήπεδο μαζί οι δύο φίλοι για το Ομόνοια - Μπενφίκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με τον Ρουί Τζούνιορ βρέθηκαν ψες στο ΓΣΠ και παρακολούθησαν παρέα τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη της Ομόνοιας με την Μπενφίκα!