Λίγες ημέρες πριν το κλείσιμου του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου ο Βόλος προχώρησε σε μία προσθήκη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του, κάνοντας δικό του τον 22χρονο Ρουμάνο Καλίν Ποπέσκου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ημέρα μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα τους απέναντι στον Πανσερραϊκό (2-2) οι φίλοι της ομάδας του Βόλου δέχτηκαν ακόμη ένα ευχάριστο νέο, με τους Θεσσαλούς να ανακοινώνουν την απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Καλίν Ποπέσκου, με τον 22χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετκό να μετακομίζει στην Ελλάδα από τη γειτονική Κύπρο, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Οθέλλο Αθηναίου.

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου μεσοεπιθετικού Καλίν Ποπέσκου.

Ο Ποπέσκου αγωνιζόταν στον Οθέλλο Αθηναίου στην Κύπρο όπου σε 14 αγώνες σημείωσε 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρουμανία στις Μπρασόφ, Πόλι, Σέπσι, Αράντ και Χέρμανσταντ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Καλίν Ποπέσκου στην οικογένεια της", αναφέρει η ανακοίνωση του Βόλου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!-ThemaSports
11/05 @ 19:55

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!

Καλπάζει η αισχροκέρδεια η «μαύρη αγορά» όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 18:08

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία πήρε η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!-ThemaSports
11/05 @ 13:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους κορυφαίους στην εποποιία του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα. Ένας γίγαντας στη μεσαία γραμμή που στοχεύει στην 5η ευρωπαϊκή του κούπα.

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!-ThemaSports
11/05 @ 11:00

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!

Τότε ο Κολό Μουανί, τώρα ο Ελ Κααμπί. Δύο παρόμοιες φάσεις, σε δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, αλλά μόνο στη μία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κοινός παρονομαστής; Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ-ThemaSports
11/05 @ 10:20

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

Αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Βούλγαρος άσος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λύσεις για μία τέτοια απουσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ